2Pac - The Best Of, Part 1 (2007)

Alternatieve titel: Thug

Label: Interscope

1. 2 of Amerikaz Most Wanted (4:06)

met Snoop Dogg

2. California Love (4:44)

met Dr. Dre en Roger Troutman

3. So Many Tears (3:57)
  4. I Ain't Mad at Cha (4:53)

met Danny Boy

5. How Do U Want It (4:46)

met K-Ci & JoJo

6. Trapped (4:44)
  7. Changes (4:28)

met Talent

8. Hail Mary (5:11)
  9. Unconditional Love (3:58)
  10. Dear Mama (5:29)
  11. Resist the Temptation (5:44)

met Amel Larrieux

Resist the temptation vind ik een zeer goed liedje ( is nieuw)

rico-bballer
Ik word moe van al die compilaties en best of's van 2pac.

Jamaican
Je bent niet de enige. Ze moesten het bij de Greatest Hits gehouden hebben. Ik kan zelf ook een cd maken met de beste nummers van 2Pac. En er staan hier dan nog maar amper 11 nummertjes op.

Social_Mask
Het is ook verdeeld in delen... heeft dat misschien wat te maken dat ze dan meer geld verdienen?? Ik zou het écht niet weten..

Wat ze wél moeten doen is alle orginele nummers van 2Pac uitbrengen. De soortgelijke nrs bij elkaar sorteren en daar albums van uitbrengen. Dat lijkt me vet. Ik heb ze bijna allemaal op m'n PC staan, maar niet allemaal van hoge kwaliteit. Maar Never Be Peace is orgineel zeker 20x beter dan de versie die ze ervan hebben uitgebracht.. jammer dat die nrs dan verloren gaan.

avatar van JuRR
resist the temptation is zeker een vet nummertje en de rest is al 100x voorbij gekomen...maar ja elke nieuwe track die uitkomt is mooi meegenomen..

Deze cd's zijn natuurlijk gemaakt om commerciële redenen.. Maar zo zit deze wereld nu eenmaal in een.

Deze cd's bekijk ik als een ontdekking voor jonge luisteraars.

eazyfan
Die nieuwe track ben ik benieuwd naar, ahja Cd's als dit zijn idd rotzooi, maar bezorgt mij wel een makkelijke stem erbij, niet dat ik het zozeer op mijn stemmenaantal heb maar eentje erbij is altijd goed meegenomen.

SSS
Als dit Part 1 is, dan zal er nog wel een Part of 7 bijkomen? Ik mis o.a.

Hellrazor
I Wonder If Heaven Got a Ghetto
Nothing to Lose
Lie to Kick It
Fuck All Y’All
Ready 4 Whatever
Do for Love

eazyfan
Dit zijn nummers van voor zijn dood, Part 2 bevat "het beste" van na zijn dood dacht ik.

Resist The Temptation heeft een mooi thema, wist me best te raken, het refrein is mooi gezongen door Amel Larrieux. Al bij al redelijke compilatie, alleen staat Pac's beste nummer er niet op (Dear Mama, originele versie dan), op zich 11 fijne nummers en paar van Pac's sterkste nummers.

t-h-y-$
ze hadde part 1 en 2 best op 1 cdtje kunne doen

Weetje wat het is.

Ze hebben zoveel 2pac tracks nog over
en daar maken ze nog steeds geen gebruik van
ze geven heletijd maar 1 nieuwe track uit
maar als je nou gewoon een heel album goed uitbrengt
dan komt 2pac weer terug.....

Begrijp je

Moow
2PAC .. Peace!

Eternal Thug 08
Waarom zo'n idioot hoog gemiddelde?

Dit album is gewoon schandalig...

Eternal Thug 08

het zijn gewoon debielen,

beter kunnen ze een album maken met 18 unreleased nummers

dan 9 albums waar elke keer 2 opstaan

en pac komt niet meer terug;s

Dat zeg ik tog....

ik vind dit dus helemaal niks dat er nog steeds albums van 2pac komen. de beste man is al ruim 10 jaar dood en nog word zijn naam gebruikt om geld te verdienen daarbij zijn dit ook nog eens gewoon nummers van ''oude'' albums als je van 2pac zijn muziek houd moet je zijn eerste 6 albums luisteren dat is van hem dit is om geld te verdienen en zijn naam niet waard vind ik dan. ik geef het 3.0 *** omdat het niet slecht is. de remix van Dear Mama met Anthony Hamilton vind ik mooi maar niet beter dan het origineel.

avatar van jordidj1
ik heb deze cd thuis, en de volgorde klopt niet...

1. 2 of Amerikaz Most Wanted met Snoop Dogg
10. Dear Mama [Remix] met Anthony Hamilton
11. Resist the Temptation met Amel Larrieux

PS: de kaft ook niet..

Harco
Nou, waar wacht je nog op?! Het tabblad "corrigeren" is er niet voor niets.

avatar van KILLERBEE99
Het zijn gewoon mooie nummers, maar wel onnodig om weer een Greatest Hits te maken. Ik vond de Greatest Hits van 1998 een heel goed album, was het daar maar mee gebleven... Ik wordt hier een beetje moe van, ik ben blij dat een heel hoop nummers gelekt zijn, kunnen we tenminste OG nummers horen. Maar ik hoop dat ze toch ooit gewoon officeel op een cd gedaan worden. Mischien hebben we wat geluk dit jaar met de Shakurspeare en de Death Row album. Ik ben wel blij dat er op Part 1 en 2, drie nummers op staan die we nog niet hadden. Vind het wel onnodig om er 2 apparte cd's van te maken... Waarom niet gewoon 1 cd of een dubbel disc? Is het iemand trouwens opgevallen dat ze een klein stukje bij het nummer How Do U Want It weggelaten hebben.

"Deloris Tucker
you's a muthafucker
instead of tryin' to help a nigga
you destroy a brotha"

En dan hebben ze "Deloris Tucker" weggelaten.

avatar van UmindC
Weet wel je wie dat was?

avatar van UmindC
Ik weet het wel wie het is hoor. Het was gewoon een vraag aan Killerbee

avatar van Stapler
Die vrouw was toen ook al 2 jaar dood maar andere kant Tupac is ook al een tijdje dood .

avatar van UmindC
Ik snap (en weet) de gedachte achter het weglaten van die naam ook niet. Iemand?

avatar van Funky Bookie
Oef, een album vol met Puffy hip-hop.
We nemen een rapper en doen er een R&B zangertje of zangeresje naast. Eventueel een bekend sampletje en we hebben weer een hit.
2Pac is een goede rapper,maar hier staan wel heel veel (te) commerciële nummers op.

avatar van Funky Bookie
geplaatst:
OK, mijn bovenstaande commentaar past vooral bij Part 2.
Hier staan toch een paar pareltjes op. 2Pac heeft goede, originele teksten. Halfje erbij en kudos voor Trapped.