Bluebird schreef:(quote)
Nou ja, dat bedoel ik dus.

Zijn de geruchten over een nieuw studioalbum eigenlijk gegrond? De heren Genesis hebben gezegd dat deze tour niet voor het geld was, ze hebben zelfs gratis concerten gedaan, maar meer een try out om te zien of het publiek er nog warm voor liep. Nou dat viel dus alleszins mee. Laten we hopen dat deze revival inderdaad een nieuw album op zal leveren.

Die gratis concerten is niet waar en echt onzin, geen idee waar je dat vandaan hebt. Er zijn enkel production rehearsels gedaan in Brussel en Toronto voor ongeveer 100 man maar dat waren enkel repetities en enkele contest winnaars mochten daarbij zijn. Alleen het concert in Rome was gratis als laatste concert van de tour in Europa.
Niemand buiten Genesis weet echt wat er na de nog komende releases (De live DVD en de Box 1971-1975) nog gaat gebeuren. Het komende jaar in ieder geval niets. Gabriel lijkt ook definitief de stekker uit de reunie met hem te hebben getrokken.
Ik heb Collins vóór het laatste concert van de tournee in Los Angeles van redelijk nabij meegemaakt tijdens de soundcheck en hij maakte een volledig uitgebluste indruk en leek enorm naar zijn kinderen en naar huis te verlangen. De speech die hij die avond gaf voor het allerlaatste nummer Carpet Crawlers was ook vrij emotioneel. Voorlopig horen we helemaal niets denk ik en dat lijkt ook wel de indruk bij de meesten te zijn.