The Veronicas - Hook Me Up (2007)

Australiƫ
Label: Sire

1. Untouched (4:14)
  2. Hook Me Up (2:57)
  3. This Is How It Feels (4:11)
  4. This Love (2:58)
  5. I Can't Stay Away (3:26)
  6. Take Me on the Floor (3:30)
  7. I Don't Wanna Wait (2:59)
  8. Popular (2:42)
  9. Revenge Is Sweeter (Than You Ever Were) (3:42)
  10. Someone Wake Me Up (3:33)
  11. All I Have (3:12)
  12. In Another Life (3:47)
  13. Goodbye to You * (3:11)
  14. Change the World * (3:09)
  15. 4ever * (3:29)
Kadafi
Ja, The Veronicas, mijn guilty pleasure qua muziek betreft. En het volgende moet moet gezegd worden, ze hebben bijzonder geile zangstemmen, en ja ze zien er redelijk goed uit, maar ik had nog nooit een clip of foto gezien na het 10x beluisteren van "The secret live of...". Het hele plaatje klopt gewoon. Stel je voor dat Phil Collins deze teksten zou zingen...

Op deze vind ik Untouched, This is how it feels, I can't stay away, I don't wanna wait, Popular, Someone wake me up & Another life best wel leuk allemaal. De rest is minder. laat ik zeggen: 3 sterren.

elrayo
Untouched is een erg leuke single, komt vaak op MTV voorbij, maar dit nummer is dus al uit 2007?

De dames zien er ook niet verkeerd uit.

avatar van indie-nerd
ik dacht dat ik die meiden van Whatever op TV zag hahaha, waren zij het

Untouched doet me denken aan Boys of Summer van Don Henley.
Verder moet ik ook aan T.aT.u. denken. Die vond ik ook wel leuk.
Alleen de zangeressen van The Veronicas zijn een stuk mooier.

Untouched is echt een geweldig nummer. Daar komen we de zomer wel mee door.

Aangezien dit album een hoge waardering heeft en de combinatie Australië/pop de laatste jaren steevast een gouden is, ga ik er maar eens achteraan...

Waarom nu eigenlijk pas op single?

Kan iemand mij het fijne over vertellen.

avatar van *San*
Lekkere cd!

In Nl trouwens een andere cover dan dat hier aangegeven staat

avatar van catdog
Een vrij standaard zanggroepje zoals al velen de revue zijn gepasseerd maar single "Untouched" klinkt toch verdomde lekker. Heerlijk tempo !

Wat een hoog gemiddelde zeg! En god wat is Untouched een dijk van een nummer! De stevige gitaarmuur gecombineerd met de dancebeat geven het nummer een enorme drive. Daarbovenop komen de simpelweg geile stemmen van The Veronicas volledig tot hun recht. Het doet inderdaad wel denken aan T.A.T.U. maar ik vind het qualitatief wel een stuk beter. Gezien de onverwacht hoge gemiddelde moet ik dit misschien toch maar eens volledig beluisteren.

Een erg goed en vooral ook vermakelijk album! vond ik een jaar geleden..

Nu, zo'n jaar verder, vind ik dat nog steeds en luister ik zelfs nog erg vaak met plezier naar dit album.

Mijn persoonlijke waardering van het album:
- Untouched 5/5 heel erg sterk nummer en valt niet normaal lekker in het oor - zelfs na 300x gehoord te hebben - ;D
- Hook Me Up 3/5 lekkere beat maar daar stopt het bij mij, dat komt vooral voor mij door het zwakke refrein.
- This Is How It Feels 4/5, erg dramatisch maar op een goede manier, ook lekker inhakkende beat.
- This Love 5/5, ik word hier toch zo blij van en kan deze track zo waarderen - apart als je bedenkt dat de bovengenoemde hem verschrikkelijk vinden - maar ik weet niet waarom, maar het geheel doet het hem bij mij.
- I Can't Stay Away 4,5/5, weer een goede beat, goede tekst en een goede opbouw. - naar mijn mening -
- Take Me On The Floor 3/5, samen met Hook Me up toch wel de zwakkere schakels van het album, voor mij verpest het 'I wanna kiss ...' gedeelte dit lied vooral, verder is het wel te doen.
- I Don't Wanna Wait 3,5/5, dramatisch goed nummer.
- Popular 5/5, heel erg lekker nummer, goede beat, chil refrein en een afwisselende doeltreffende structuur. What do you want more?
- Revenge Is Sweeter 5/5, hele krachtige en emotionele track, dijk van een lied.
- Someone Wakes Me up 3,5/5 goed. ;D - en zelfde beat als I can't Stay Away? -
- All I have 4/5, weer een sterke tekst gekoppeld met een krachtige opbouw.
- In Another Life 4,5/5, iets totaal anders dan de andere nummers, maar zeker niet minder! Je kan in dit nummer goed horen dat deze song gekoppeld is aan een belangrijke en emotionele gebeurtenis in het leven van Jess.
- 4ever 4,5/5, officiëel natuurlijk van het eerste album van deze 2 dames. Maarja leg je dat feit weg dan blijft het een goed nummer en een mooie afsluiter van dit hele sterke album!

Het gehele album zou ik een 4,5 geven, maar vanwege de ooh zo leuke clips ( untouched vid ;D) en omdat ik ze veel gun geef ik een wel verdiende 5 sterren.

JanBetonde2e
Een 5 is misschien iets overdreven, maar ik moet toegeven ik vind het eigenlijk toch best wel lekker klinken allemaal, ja de dames helpen inderdaad mee, maar ik vind dit in ieder geval al stukken beter dan de Lady Gaga's en Katy Perry's van deze wereld, iets minder poppy dan die twee, met iets meer rock.

avatar van pureshores
Untouched is een super nummer-maar is het waard om dan het hele album te kopen??? ik vond die andere single daarna al een heel stuk minder namelijk-en nu blijkt ook nog dat het uit allerlei tijdvakken komt dus ik kan het ff niet meer volgen

eerste release in 2005 in eigen land, dat bleek zo aan te slaan dat men het album alsnog in amerika uitbracht

de zusjes schrijven de nummers zelf

avatar van MIAB
Wat een verrassend leuke plaat! Dikke 3,5*