Atmosphere - Sad Clown Bad Dub II (2000)

Label: Rhymesayers

1. Sad Clown (2:49)
  2. Body Pillow (3:34)
  3. The Pill (1:27)
  4. Running with Scissors (3:20)
  5. Fashion Magazine (2:21)
  6. The Wind (4:37)
  7. Hungry Fuck (2:11)
  8. Hell's Playground (3:14)
  9. The Ocean (4:38)
  10. When It Breaks (3:07)
  11. Inside Outsider (3:39)
  12. The River (5:08)
avatar van Conway Twitty
Briljante editie van de Sad Clown serie, doet veel denken aan een introductie tot Godlovesugly.

Social_Mask
Idd, een voorproefje God Loves Ugly. Goed gedaan alleen The Pill vind ik wel een minder nummer. Echte uitschieters heb ik nog niet, daarvoor te weinig gedraaid. Voor nu 4*.

SinX
Geweldige.. EP?
Ik vind net als Social_Mask The Pill een minder nummer, en de rest is erg sterk. Het nummer Body Pillow zullen veel mensen herkennen uit het nummer Hair op god loves ugly.. het word daar in het begin heel even gedraaid
Verhoog deze van 3,5 naar 4 *

Waarom staat deze trouwens bij verzamel/live? Is het niet gewoon een EP?

avatar van -marco-
Ik ben een beetje bezig met het verzamelen/verkrijgen van de atmosphere ep's en heb me er eens goed in verdiepd.

Sad Clown bad dub, de eerste dus, is niet te vinden/krijgen. Onmogelijk, sterker hij staat niet eens hier op musicmeter!!

Deze Sad Clown bad dub 2 zijn er maar 200 van gedrukt en hierna zijn daarvan weer 500 kopies gemaakt die als promotie materiaal diende. Je begrijpt om een exemplaar van die 200 te verkrijgen een redelijke uitdaging dan wel onmogelijk blijkt!!

Jammer had graag mijn atmosphere ep's compleet gemaakt!!

avatar van -marco-
Heb deze gescored via het net en hoop hem snel te ontvangen.

Heb even wat nummers gezocht/beluisterd op het net en dit is toch nog zelfs een heerlijke atmosphere EP.

avatar van -marco-
Damn Damn wat is dit toch een goed album. NIET NORMAAL!!

Kan hierop geen slechte track vinden.

Atmosphere op z'n best dit!!

Oh ja, When It Breaks

Rene1979
Eindelijk heb ik deze ook origineel Weliswaar the Official Bootleg maar das ook goed

avatar van Elohim
@Rene, volgens discogs staan op de Authorized Bootleg nog 6 andere nummers voor deze tracklist, staan daar allemaal mals Untitled, zit daar nog iets speciaals bij?

Uiteindelijk erachter gekomen waar dat begin van Hair vandaan komt... Stomme Slug ook, echt typisch...

Rene1979
Ja klopt die 6 tracks zijn lege tracks.. Ik dacht eerst dat het een fout was maar blijkt zo te horen. Dus je hoort eerst 6x10 seconden ofzo niks en dan begint de cd.

Vaag...

Ik hoop deze ooit nog eens te kunnen kopen, want deze is toch wel erg leuk!

avatar van Dakduivel
The Wind is zo'n bazen nummer

avatar van Elohim
Dankzij Rene heb ik deze nu al een tijdje in bezit. Ben een erge fan van Atmosphere en ook deze release weet mij te bekoren.

Ik ben trots.

avatar van Silky & Smooth
Grappig. Denk je alles van Atmosphere inmiddels wel te kennen en dan wordt opeens dit album opnieuw uitgebracht. Staat al jaren in mijn bibliotheek, maar nooit echt aandacht aan besteed. Toch fijn om ‘nieuwe’ - en goede - muziek van één van je favoriete artiesten te ontdekken!

Silky & Smooth schreef:

Ik heb net in de sale de 2LP gekocht en die klinkt als een klok. Alweer een goed album van Atmosphere!