Winne - Mssyeh (2025)

3. Feis Forever (3:31)
  4. Adem (3:48)

met Sticks en Shadi

5. Oude Westen (5:22)
  6. Waar Heb Je het Over (3:34)

met RBDjan

7. Blaffer (4:52)

met Riico

8. Volgens het Boekje (3:28)

met Jordymone9 en Yurmaine

9. Melancholisch (3:17)
  10. Blaren (3:47)

met Gianski

11. Mental Health (3:02)
  12. Twee Voetstappen [Intro] (0:56)
  13. Twee Voetstappen (3:13)

met Maikal X

14. Alles Met een Reden (3:30)

met Adison en Maikal X

avatar van thomzi50
geplaatst:
Grotendeels een ode aan Feis, wat ook naar voren komt in de titel. Daarmee wordt het een emotionele, maar niet klagerige plaat: Winne rapt warmbloedig, teder, soms voor mij iets te zalvend. Of zoet. Ik blijf bij hem soms de felheid van zijn vroegere werk missen. Maar dit zit wel zorgvuldig in elkaar. En: paar toffe gastoptredens en bijdrages, en ik moet nog vaker luisteren voor een echt oordeel over het geheel.

Overigens is dit Winnes eerste release die niet bij TopNotch verschijnt.

avatar van Nr.4
geplaatst:
Sterk album. Had ik eigenlijk helemaal niet verwacht, maar de algehele sfeer en eerbetoon aan Feis vind ik mooi en verder ook sterke tracks met een toffere sound dan zijn tweede plaat.