Jacob Alon - In Limerence (2025)

geen stemmen

Folk
Label: Island

1. Glimmer (1:03)
  2. Of Amber (2:39)
  3. Don't Fall Asleep (4:29)
  4. I Couldn't Feed Her (3:52)
  5. Confession (4:32)
  6. Elijah (3:59)
  7. Liquid Gold 25 (4:27)
  8. August Moon (4:54)
  9. Home Tapes (4:57)
  10. Zathura (4:07)
  11. Fairy in a Bottle (5:17)
  12. Sertraline (2:13)
  • vanaf 30 mei te koop
avatar van muziekobsessie
geplaatst:
Man oh man lang lang geleden dat ik zo heb uitgekeken naar een nieuwe release. Al 4 nummers vrijgegeven de een nog mooier dan de andere....
Zijn concerten verkopen allemaal snel uit. Een stem en gitaarvirtuoos gelijk Jeff Buckley. Let op deze excentrieke persoon gaat nog heel ver komen!!
Luister nou is goed naar dit echt prachtige nummer en je bent verkocht: zeker weten! Koop 'n kaartje voor ekko voordat die dik uit gaat verkopen!!
Dus schreeuw t van de daken! DE RELEASE VAN 2025
erwinzPoles ApartBroemaERodynamICLura

geplaatst:
Ik kijk ook echt uit naar dit album, voor mijn gevoel een groot talent dat op het punt van doorbreken staat. Eerste singles zijn bijna allemaal raak, met name Fairy in a bottle...wat een nummer

geplaatst:
Ekko moet ik helaas laten schieten, want ik kan die avond niet. Maar dit album staat zeker op de lijst!

Ze noemen hem al de gay Jeff Buckley. Ik snap de vergelijking met Buckley, maar er zijn meer namen waar ik zo snel niet op kan komen.

avatar van Broem
geplaatst:
Het nummer Fairy in a Bottle valt hier iig erg goed. Prachtige song en smaakt naar meer.

aERodynamIC schreef:

Hij/hen borduurt zeker voort op een rijke traditie aan singer/songwriters, waaronder Jeff Buckley en ook wel Nick Drake, maar wel met een eigen geluid en sowieso een fantastische stem. Op basis van de 5 reeds bekende singles durf ik wel te stellen dat dit een sterk debuutalbum gaat worden.

Titmeister schreef:

Ik vind het een zeer mager jaar tot nu toe en ik hoop oprecht dat dit album er verandering in gaat brengen. Nick Drake is niet degene aan wie ik denk, maar het zijn namen waar ik nog steeds niet op kan komen.

avatar van Broem
Vandaag alle singles die op Tidal te horen zijn achter elkaar geluisterd. Dat zal toch wel een goede indruk geven wat er te verwachten valt van het hele album. Dat geeft de luisteraar hoop want zonder uitzondering klinken ze voortreffelijk. Fairy in a Bottle is voor mij de knaller tot nu toe. Zo’n pareltje dat je zelden tegenkomt. Bloedmooi nummer.

avatar van meneer
Eerste indruk van twee nummers klinkt goed. Iets om af te wachten.