Shirley Bassey - Shirley (1961)

1 stem

Label: EMI

1. In the Still of the Night (3:20)
  2. Let There Be Love (3:10)
  3. All at Once (Déjà) (3:30)
  4. For Every Man There's a Woman (3:50)
  5. I'm in the Mood for Love (3:19)
  6. So in Love (3:01)
  7. If I Were a Bell (2:51)
  8. There Will Never Be Another You (4:21)
  9. Hooray for Love (3:09)
  10. Too Late Now (3:37)
  11. I'm Shooting High (2:19)
  12. Ev'ry Time We Say Goodbye (5:13)
avatar van heartofsoul
Niet onaardig album van deze in de jaren 60 en 70 zeer populaire Britse zangeres. Het gaat hier, als ik zo de tracklisting bekijk, veelal om nummers uit het American Songbook en die zingt ze heel behoorlijk.
Alleen houd ik niet zo van haar koude stemgeluid, en het vibrato bevalt me ook niet, wat ook geldt voor sommige van de orkestarrangementen. Mooiste nummers vind ik het grappige If I Were a Ball en het wél mooi gezongen Ev'ry Time We Say Goodbye van Cole Porter, al blijft de versie van Ella Fitzgerald de mooiste.