Hania Rani - Nostalgia (2024)

Polen
Neoklassiek
Label: Gondwana

1. 24.03 [Studio 1, Warsaw] (5:52)
  2. Thin Line [Studio 1, Warsaw] (6:54)
  3. Dancing with Ghosts [Studio 1, Warsaw] (5:31)
  4. The Boat [Studio 1, Warsaw] (6:36)
  5. It Comes in Waves [Studio 1, Warsaw] (7:09)
  6. Don't Break My Heart [Studio 1, Warsaw] (6:54)
  7. Komeda [Studio 1, Warsaw] (10:33)
  8. Utrata [Studio 1, Warsaw] (5:08)
  9. Nostalgia [Roundhouse, London] (5:46)
avatar van vivalamusica
Zeer geslaagd live-album van La Rani. De sfeer in de zaal is zelfs thuis voelbaar. De nummers van haar vorige album Ghosts komen (nog) beter tot hun recht, eigenlijk stukken beter, muzikaler en met meer spanning en overgave.

avatar van m@rcel_a
Dank voor de tip! Ik vind dit een erg interessante muzikant. Ik heb hem gelijk opgezet!

avatar van m@rcel_a
Een paar stukken een paar maal beluisterd. Ik begrijp de toegevoegde waarde van een live album in haar geval niet zo. Mooie performance, daar niet van, maar wat voegt het toe?

It Comes in Waves is wel heel erg Nils Frahm.

avatar van -SprayIt-
geplaatst:
Mooi, maar wel heel erg copy/paste Nils Frahm, die ik ook nog eens wat sterker vind. Ik luister liever haar studio albums.