Peanut Butter Wolf - B-Ball Zombie War (2007)

Alternatieve titels: Peanut Butter Wolf Presents B-Ball Zombie War | 2K8: B-Ball Zombie War | Peanut Butter Wolf Presents 2K8: B-Ball Zombie War

Label: Stones Throw

1. Supreme Team - See (Suite) (3:55)
  2. MED - Break It Down (2:07)
  3. Guilty Simpson - Make It Fast (3:03)
  4. J Dilla - Lightworking (2:23)

met Q-Tip en Talib Kweli

5. Percee P - Legendary Lyricist Pt. 2 (3:03)

met J. Rocc

6. J. Rocc - Super Sound (4:36)
  7. Madlib - The Wigflip (2:33)
  8. J Dilla - Mash's Revenge (2:31)

met MF DOOM en Guilty Simpson

9. Oh No - Action [Rap Version] (3:01)
  10. Beat Konducta - Trouble (1:34)
  11. Quasimoto - Hydrant Game [Jaylib Remix] (1:37)
  12. Aloe Blacc - Find a Way (3:19)
  13. Dam-Funk - Sidewayz (5:23)
  14. Baron Zen - Electronic [Koushik Remix] (3:38)
  15. James Pants - Ka$h [Peanut Butter Wolf Remix] (2:44)
  16. Niko en DJ Babu - Now You Know (1:39)
  17. Koushik - Basketball Beat (1:25)
  18. Arabian Prince - Professor X Saga (4:24)
  19. Jonathon Brown - Bass Creator's Groove (2:40)
  20. CX KiDTRONiK - Big Girl, Skinny Girl (2:47)

met Rockola

avatar van waxs
Leuke verzameling, Dan the Automator ging hem al voor maar ook hier weer een sterke lijst aan artiesten en nummers. Aantal nieuwe nummers, aantal onuitgebrachte nummers en wat oud her uitgebracht matariaal. Vooral "Hydrant Game (Remix)" is gewoon kapot gruwelijk, dat het kippenvel pijn doet.

JustaRascal
Ik vind dit niks, breng dan gewoon een volwaardig album in plaats van wat remixjes.

avatar van thomzi50
Master P was zowel PB Wolf als Dan The Automator voor

avatar van Osiris Apis
Heeft die dan een plaat gemaakt dat te maken heeft met een basketball (game)? Deze van PBW is toch niet de officiele soundtrack van NBA 2k8?

avatar van thomzi50
Deze bedoelde ik.

avatar van wooz
Dit is niet de officiële soundtrack van NBA 2k8, wel staat er een heel pak Stones Throw-muziek op. Wat de link met dit album is snap ik ook niet.

Het eerste nummer vind ik trouwens met afstand het beste, binnenkort zou er een album van Supreme Team moeten verschijnen. (Dat is Madlib en Karriem Riggins.)

avatar van Osiris Apis
Het eerste gedeelte wat uit hiphop tracks bestaat vind ik goed, maar het tweede gedeelte, voornamelijk uit electro achtige tracks vind ik minder.

3.5*

Improvision
Dat nummer van Aloe Blacc is heerlijk. Ik houd het voorlopig toch op slechts 3 sterren door enkele zwaar irritante nummers op het einde.