Jack White - No Name (2024)

Alternatieve titel: Untitled

Rock / Blues
Label: Third Man

1. Old Scratch Blues (3:28)
  2. Bless Yourself (2:30)
  3. That's How I'm Feeling (3:07)
  4. It's Rough on Rats (If You're Asking) (4:05)
  5. Archbishop Harold Holmes (2:47)
  6. Bombing Out (2:29)
  7. What’s the Rumpus? (3:18)
  8. Tonight (Was a Long Time Ago) (4:10)
  9. Underground (3:40)
  10. Number One with a Bullet (3:25)
  11. Morning at Midnight (3:00)
  12. Missionary (2:31)
  13. Terminal Archenemy Endling (3:56)
avatar van Funky Bookie
Na wat meer experimentele albums grijpt Jack terug op de sound van het begin met de White Stripes. Oftewel: aftikken en knallen. Niet heel origineel, maar het is heerlijk.

avatar van ricardo
Wow wat een mooi intens album is dit! Alle nummers zijn dan ook raak vind ik, en hij is top van begin tot eind! De stem van White lijkt wel wat op die van Andrew Stockdale van Wolfmother, en samen met het rauwe punky instrumentale geluid kom je tot een bijzondere combinatie. Deze bevalt mij ook nog veel beter dan welk album van The White Stripes dan ook. Dat ik deze afgelopen zomer gemist heb, blij dat ik hem alsnog gecheckt heb

avatar van ricardo
Wat een super mooie single is het net uitgebrachte You Got Me Searching!!! Jammer dat die niet op dit album is gekomen. Misschien dat hij dit jaar met opnieuw een album uitkomt waar die single wel opstaat, of dat er van deze een special editie met bonusnummers word uitgebracht!

avatar van AOVV
Klassieke White Stripes-plaat, zou je kunnen zeggen. Van opener tot afsluiter strak, snedig en goed. De originaliteitsprijs zal Jack White hiermee niet binnenrijven (de albumtitel en hoes zijn ook hints in die richting), ik mag er wel graag naar luisteren!

3,5 sterren