Sabrina Carpenter - Short n' Sweet (2024)

Label: Island

1. Taste (2:37)
  2. Please Please Please (3:06)
  3. Good Graces (3:05)
  10. Juno (3:43)
  11. Lie to Girls (3:22)
  12. Don't Smile (3:26)
  13. 15 Minutes * (3:11)
  14. Please Please Please * (3:04)

met Dolly Parton

15. Couldn't Make It Any Harder * (2:59)
  16. Busy Woman * (3:06)
  17. Bad Reviews * (2:21)
avatar van harm1985
Heb ik weer, ik ga naar I'm With Her op 26 mei en die hebben net een nieuwe single uit, Espresso. Leuk nummer dacht ik, kijk ik bij de credits, is het een cover van Sabrina Carpenter. Kan gebeuren, ware het niet dat het origineel dus al bijna 2 miljard streams heeft.

Nu ik toch een bekeerd swiftie ben, misschien ook maar eens dit album checken.

avatar van djwutru072
Fantastische artieste.

avatar van Gele Stift
Blijft toch bijzonder dat de dames het poplandschap zo volledig domineren. Toch wel een trend om eens wat langer bij stil te staan. Je ziet ook dat je met een album met uitstekende singles meteen een gigantisch succes kunt bereiken. Please Please Please is wmb het prijsnummer, ook weer een single waar onze makker Jack Antonoff z'n vingers op heeft

avatar van Deranged
geplaatst:
Hoorde vandaag Bed Chem ergens het stemt meteen vrolijk een sound uit duizenden ik denk wel dat we gerust kunnen stellen dat we hier met een moderne pop classic te maken hebben.

Dit is blessed shit een gift voor de mensen.

Die zijdezachte fruitigheid op haar lips die haar zo typeert.

De zinderende erotiek in al haar ongebreidelde subtiliteit.