Ibrahim Maalouf - Trumpets of Michel-Ange (2024)

Libanon

3. Fly with Me (4:40)

met Endea Owens

4. Zajal (4:49)
  5. Stranger (5:24)
  6. The Smile of Rita (5:01)
  7. Au Revoir (5:57)

met Golshifteh Farahani

8. Capitals (5:03)

met Trombone Shorty

9. Timeless (7:57)

met Toumani Diabaté, Sidiki Diabaté, Nassim Maalouf en Nael Maalouf

avatar van Arjan Hut
Wat een genot, deze plaat. Feestelijk, dan weer dromerig of een tikje melancholisch, ik raak er niet op uitgeluisterd.

avatar van Chet
Schalde hier gistermiddag ook weer door het huis. Geweldig!! Ook de videoclip van Love Anthem bezorgd mij een heel goed humeur.

Ik twijfel nog steeds of ik op 9 november de lange reis naar Groningen ga ondernemen. Daar is dan in Spot vanaf 16:00 uur het eendaagse Rockit festival met om 21:45 uur een optreden in de grote zaal van............. Precies!

avatar van Nr.4
Ben er ook weer zeer over te spreken, heel mooi album. Au Revoir heeft weer zo'n verslavende Maalouf-melodie, maar er staat veel meer moois op.

Dat optreden in Groningen is ook de show die bij deze release hoort toch? Hij staat ook o.a. nog in Tilburg dit jaar, maar dat is de elektronische variant. Twijfel nog of ik dat aandurf.

avatar van Chet
Volgens de website van Spot gaat hij in Groningen inderdaad het repertoire spelen van dit album

avatar van popstranger
Wat een feestje is deze plaat om te luisteren! Af en toe gaat het tempo omlaag maar altijd zijn er daar weer die aanstekelijke melodieën. De meeste songs swingen zo hard dat zelfs ik me met de vrouw aan een dansje waagde. Kende nog niks van deze man maar als de rest van zijn werk ook zoals deze plaat klinkt dan wil ik de rest ook leren kennen.

avatar van MarkS73
Ik heb deze plaat ook helemaal ontdekt, het swingt allemaal de pan uit. Ik heb in zijn discografie op Spotify vooralsnog niet iets ontdekt wat mij zo aanspreekt als dit...

avatar van jeroentjuhh
Misschien wel mijn mooiste ontdekking van 2024, dit album!
Binnenkort me maar eens verdiepen in de rest van zijn discografie. Zowel de rustige als de swingende songs zijn genieten.

avatar van VDB79
Voor degenen die Maalouf net ontdekt hebben en zijn catalogus terug willen luisteren, is dit live album wel een aanrader om mee te beginnen.

avatar van Alicia
Heerlijk album!

avatar van Minneapolis
Als niemand de hoes noemt dan doe ik het: prachtige hoes foto.
Hoewel ik me kan voorstellen dat dit live een aanstekelijk feest is (je ziet het bijna voor je), ben ik niet zo'n fan van de massaal ingezette eenvoudigere herhalingen. Sorry voor mijn gebrekkige beschrijving. De Smile of Rita (mooie variatie met het gitaar deel) is mijn favoriet vanaf de bank.