STONE - Fear Life for a Lifetime (2024)

Label: Polydor

1. Fear Life for a Lifetime (1:01)
  2. My Thoughts Go (3:42)
  3. Queen (3:20)
  4. Roses (3:06)
  5. Train (2:30)
  6. Say It Out Loud (3:33)
  7. Save Me (3:34)
  8. Never Gonna Die (2:53)

met Shortstraw

9. Sold My Soul (2:56)
  10. Hotel (3:22)
  11. Save Yourself (3:24)
avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Benieuwd naar. EP's waren goed. Live uitstekend.

avatar van Olivia
Ik ben hier wel benieuwd naar. Het verbaast me dat er nog geen volledig album is uitgebracht.

avatar van coldwarkids
Nee, dit popbandje is absoluut niks voor mij!

avatar van Grecio
Lekker debut hoor!

Sommige geven de laatste Kasabian een 5 en spreken dan hier van een popbandje...smaken verschillen en gelukkig ben ik nog niet muziekmoe of afgestompt zodat ik met een openmind dit album met plezier beluisterd heb. Met respect voor de artiesten zeg ik vooral doorgaan Zal het niet in de winkel kopen maar regelmatig 'draaien' bij het afwassen en stoffen...

avatar van coldwarkids
MrWriter74 schreef:

Met smaak heeft het natuurlijk niks te maken. Het is gewoon simpelweg het genre wat erbij hoort (met een rockerig randje dat dan weer wel
Dit bandje is het gewoon net niet. DMA’S hebben die leuke pop/rock nummers bijvoorbeeld wel, wat ik hier vind ontbreken.

avatar van Bert Wasbeer
Iets te veel volgens het boekje om echt te blijven hangen, maar de singles zijn aardig

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Ik vind het leuk. Maar live nog leuker.

avatar van Poepie34
Was een feestje in de Effenaar, de nummers klinken live goed.