Falling Up - House Full of Caverns (2015)

1 stem

Electronic / Rock
Label: Neptunia

1. Aron on the Wind (4:45)
  2. Nova (9:09)
  3. Fenn (5:57)
  4. Stormland (6:51)
  5. Debris Field (2:50)
  6. The Narrows (5:33)
  7. Violet (6:09)
  8. Fathoms (3:59)
avatar van james_cameron
Deze amerikaanse rockband laat het sinds het uitstekende album Captiva uit 2007 behoorlijk afweten. Hier maakt men het wel heel bont. Dit album bestaat hoofdzakelijk uit instrumentale, zeer ingetogen deuntjes, met slechts hier en daar wat percussie of een electronische beat. Best sfeervol en niet slecht gedaan, maar wel aan de saaie kant. Het is dan ook lastig de aandacht erbij te houden. Wanneer de zanger zich eindelijk laat horen in het afsluitende (maar ook niet bepaald enerverende) Fathoms is het dan ook een gevalletje mosterd na de (karige) maaltijd.