Beenkerver - De Rode Weduwe (2024)

Label: Vendetta

1. De Rode Weduwe (4:40)
  2. Breng Mij Haar Hoofd (7:48)
  3. Vel Over Been (4:57)
  4. Vergane Rozen (7:40)
  5. Haar Wraak Is Prachtig (4:38)
  6. Oktober (4:03)
  7. De Biecht van een Blinde (6:08)
avatar van Tha)Sven
Niet onaardig, maar niet zo heel bijzonder. Ik vind de mix met name wat jammerlijk. Bass en drums staan iets te hoog ten opzichte van de zang en gitaren (welke melodielijnen ik eigenlijk interessanter vond). De zang is juist een van de weinige onderscheidende zaken van het album. Teksten zijn ook best mooi, hoewel je die natuurlijk niet kan verstaan. Vergane rozen en Breng mij haar hoofd zijn toch de hoogtepunten van het album.
Misschien wel een groei-album, maar weet niet hoe snel ik het opnieuw opzet, gezien het overbevolkte blackmetal landschap.