Tja, onbekend maakt nog altijd onbemind. Zo ook hier hoor. Never van de beste man gehoord, hoe kan het. Edoch op aanraden van een vriend naar z'n concert gegaan afgelopen Donderdag te Bree, la Belgique. Het concert daar redelijk parallel aan deze opname. En eerlijk, wat was, ben ik onder de indruk van zijn muziek middels dit waan optreden. Een 4-6 en 12 snarige gitaar waren zijn instrumenten. Een keer de mondharmonica en genieten dus. Afsluiter was een uitvoering van Springsteen's If I should fall behind. Deze hier redelijk gelijk aan die van Bruce. Verhalen en annekdotes vertellen kan ie ook. Van de opening tot de afsluiter genoten, zittende op rij 3, dus vrij dichtbij. Inmiddels ook zijn laatste 2 albums op vinyl aangeschaft en deze hier, vandaar ook mijn woorden hier, aangeschaft na zijn concert. Makkelijk toegankelijk ook, lp van handtekening voorzien en nog wat kunnen praten over muziek. Samenvattend: het was een memorabele en fenomenale avond. Zeker ook voor de akoestische Springsteen fans een vette aanrader. Briljant gewoon. En ja, dan geef ik dus gewoon ☆☆☆☆☆. Gewoon omdat het kan. En wellicht ook moet.