Robbie Robertson - Killers of the Flower Moon (2023)

Canada
Score / Roots
Label: Sony Masterworks

1. [Intro] The Sacred Pipe (0:38)
  2. Osage Oil Boom (2:51)
  3. My Land...My Land (2:10)
  4. Heartbeat Theme / Ni-U-Kon-Ska (3:33)
  5. They Don't Live Long (2:55)
  6. The Wedding (2:04)
  7. Tribal Council (1:12)
  8. Reign of Terror (2:51)
  9. Insulin Train (2:50)
  10. Tulsa Massacre Newsreel (2:24)
  11. Shame on Us (2:42)
  12. Too Much Dynamite (2:56)
  13. Not If It's Illegal (2:47)
  14. Salvation Adagio (3:11)
  15. Still Standing (3:48)
  16. Rayna Gellert, Kieran Kane, Philip Jamison en David Mansfield - Tupelo Blues * (2:53)
  17. Vince Giordano & The Nighthawks - Livery Stable Blues * (1:54)
  18. Adam Nielsen - The Gallop, Chasse, Pas de Bourree * (0:37)
  19. Vince Giordano & The Nighthawks - Metropolis (A Blue Fantasie) * (2:10)
  20. Andy Stein - Mollie * (0:20)
  21. Osage Tribal Singers - Wahzhazhe (A Song for My People) * (6:25)
avatar van dynamo d
Mooie soundtrack van wijlen Robbie Robertson. Bij het zien van de geweldige film maakte de muziek al indruk. Vooral Osage Oil Boom en Heartbeat Theme / Ni-U-Kon-Ska zijn pakkend. Wel erg jammer is dat de tracks 16 t/m 21 niet op de cd-versie staan maar alleen digitaal beschikbaar zijn. Ik begrijp dat nooit zo. Te meer, daar die 15 minuten er makkelijk bij kunnen. Hopelijk komt er nog eens een expanded edition in fysieke vorm van deze mooie score!