Je kunt je afvragen wat de toegevoegde waarde is van deze Another Budokan 1978. Het is namelijk reeds de derde release in het (toch al talrijke) oeuvre van Dylan die te maken heeft met de Budokan shows. Je hebt de reguliere At Budokan die in 1978/1979 (afhankelijk in welk land je woonde) uitkwam en in 2023 kregen we dan deze Another Budokan en The Complete Budokan 1978 voorgeschoteld. De naamgeving is dan ook een beetje incorrect te noemen: At Budokan was een mix van songs die werden gespeeld op 28 februari en 1 maart 1978. Van een boxset met de naam "The Complete Budokan 1978" zou je dan ook denken dat de volledige Budokan concertreeks werd uitgebracht, maar neen: het gaat hier enkel en alleen om show 4 (28 februari) en show 5 (1 maart) uit een reeks van 8. Het interessante daar is wel dat het om de integrale concerten gaat waarin At Budokan is gaan plukken. Wat is dan nog deze Another Budokan? Wel, aangezien die Complete Budokan stukken van mensen kost (zeker als je bekijkt dat het slechts 4 CDs zijn), is er ook deze goedkopere Another Budokan uitgebracht. Een verzameling van songs (opnieuw uit de vierde en de vijfde show van deze Budokan concertreeks) en het interessante hier is dat het allemaal unreleased tracks ten opzichte van At Budokan zijn! Geen enkel nummer van deze tracklist is op de reguliere At Budokan terug te vinden en dat maakt dit in mijn ogen een veel interessantere (en ook goedkopere) release. Je krijgt hier namelijk de wat meer zeldzame tracks zoals Repossession Blues, To Ramona, Love Her With a Feeling, Tomorrow Is a Long Time en Girl from the North Country. Het instrumentale A Hard Rain's A-Gonna Fall is ook gewoon een erg toffe opener, dus als je twijfelt over welke versie je moet aanschaffen? Ik zou voor de reguliere At Budokan gaan gecombineerd met deze Another Budokan.