Pearl Jam - Alive (2021)

2. Wash
  3. I've Got a Feeling
  4. Dirty Frank
avatar van Funky Bookie
Best een geinige release.

avatar van gaucho
…maar natuurlijk niet uit 2021. De originele release is uit 1991. Dit is hooguit een samenvoeging van nummers die destijds op verschillende releases stonden.

Maar verder best een leuke release. Alleen jammer dat de hoes niet in rood is, zoals het origineel. Nu zie je er haast niets van.

avatar van Funky Bookie
gaucho schreef:
…maar natuurlijk niet uit 2021. De originele release is uit 1991.

Klopt uiteraard, maar deze RSD release is wel degelijk uit 2021.

avatar van gaucho
Ja, snap ik. Maar op MusicMeter gaan we toch altijd uit van de originele release? Ik denk dat het jaartal aangepast moet worden.

gaucho schreef:

In dit geval niet, want het is voor het eerst dat alle nummers van de verschillende releases uit 1991 zijn samengevoegd op één 12-inch. Dus pas in 2021 verschenen voor het eerst alle vier deze songs samen (de originele release) en heb je bovendien zo genoeg verschillende songs om 'm op Musicmeter te kunnen zetten. Dit alles is zorgvuldig uitgezocht door degene die 'm heeft toegevoegd.

west schreef:
Dit alles is zorgvuldig uitgezocht door degene die 'm heeft toegevoegd.

Laat me één keer raden wie dat geweest is…

Wat mij betreft helemaal oké zo, dank voor de uitleg.