Mumbles - Transformations / Illuminations (2007)

geen stemmen

16. Prema's Dilemma
  17. Intermezzo #6
  18. Freedom Now! [Remix]

avatar van waxs
Een nieuwe release op het Sound In Color label dat eerder dit jaar ook het album van Blu & Exile uitbracht. Ook deze lijkt op papier alle ingredienten te hebben een succes te worden.

avatar van Chrisseh
Kan 't kloppen dat Mumbles zelf niet rapt? (Of, iniedergeval, dat het album instrumentaal is waar geen gastartiesten zijn?)

avatar van MFPascal
Geen gastartiesten? Je ziet een aantal tracks met verschillende gastartiesten waaronder Aceyalone. Die rappen volgens mij echt wel, hoor. Las laatst ook een interview met Mumbles waarin hij zei dat Aceyalone zijn beats nog zo goed aanvoelt bij eht schrijven van zn raps enzo. Je zult wel een instrumentale versie hebben, ofzo.

avatar van waxs
Hij bedoeld of de nummers zonder gastartiesten instrumentaal zijn.

waxs schreef:
Hij bedoeld of de nummers zonder gastartiesten instrumentaal zijn.
Dat bedoelde ik inderdaad.

avatar van MFPascal
Tsja, damn. Las je tekst op een andere (verkeerde) manier.

Ach, no biggie