Kanye West-Graduation
Kanye West heeft me eigenlijk nooit aangetrokken,maar een paar weken terug,kwam nog een het liedje Stronger op de radio.Vroeger vond ik dat een slecht nummer,nu vondt ik het al beter.
Toen bekeek ik op Youtube de live versie op de Grammy's met Daft Punk.Toen begon ik hem meer te volgen ik luisterde naar My Beautifil Dark Twisted Fantasy,die bellande in mijn top-10 op nummer.2.Toen heb ik The College Dropout geluisterd de eerste 6 luisterbeurten vondt ik er niets aan en begon ik te twijfelen aan Kanye zijn kwaliteiten'zou hij dan toch maar 1 goed album hebben'dacht ik.Maar hoe meer ik The College Dropout luisterde hoe meer ik er van hield hij kwam dan toch in mijn top-10.Toen was ik bij Graduation!
Dit album is staat niet in mijn top-10 en ik ben ook iet van plan dit te doen,wat dit wel is is een top album.Met 15 nummers heeft Kanye een mooi aantal nummers gemaakt,voor een fris album.
Good Morning is een leuk intro met leuke raps van Kanye en een refrein waar je happy van wordt

.Dan komt Champion:een goed nummer maar is een van de mindere nummers,gewoon redelijk basic.Dan komt mijn aanzet nummer om dit album te luisteren:Stronger:ik vond het nog altijd een van de beste nummers en heb hem daarom ook aangeduid bij mijn 3 favoriete tracks.
I Wonder geeft me een nostalgisch gevoel!Een leuk nummer dat leuk aanvoelt.
Good Life vindt ik een van de betere nummers maar heb ik net niet aangeduid als een van de drie beste.Ik moet ook even zeggen dat T-Pain een goede keus was voor dit nummer.
Can't Tell Me Nothing:vindt ik een goed nummer en vooral door de productie(die zit eigenlijk goed over gans de lijn maar dit is een van de betere)Kanye zijn raps zijn hier goed en zijn lyrics ook!Dan kwam Barry Bonds toen ik de naam Lil Wayne zag bij dit nummer wist ik dat dit en ramp-nummer ging zijn.Ik moet zeggen het viel mee maar dat komt omdat Kanye de grootste rol heeft en Lil Wayne een redelijke verse afgeeft.Toch is dit het tweede slechtste nummer van het album.
En nu komt het slechtste nummer van het album:Drunk And Hot Girls:ik heb nog geen full album van Mos Def gehoord maar op de paar liedjes van andere waar hij een verse rapt vondt ik het nooit slecht.Maar hier ben ik teleurgesteld in hem en in Kanye.
Dan komt er een van me aangevinkte nummers:Flashing Lights:hier zit alles goed het refrein,de raps en de lyrics wat ik een leuk stuk vond was dit:
She don't believe in shooting stars.
But she believes in shoes and cars.
Wood floors in the new apartment.
Couture from the stores departments.
You more like love to start shit.
I'm more to the trips to Florida.
Everything I Am:hier over ga ik niet veel zeggen want dit nummer is redelijk saai,alleen de productie is nog leuk gedaan.
The Glory:is een leuk nummer met een typische Kanye productie en Kanye flowt hier echt goed naar mijn mening.
Homecoming:als je 4 tracks mocht selecteren zat dit er zeker bij want dit is zo een relexte song.
Chris Martin levert ook goed werk,dus ik vind het jammer dat ik deze niet kan selecteren.
Big Brother:heb ik ook aangeduid vooral voor de mooie lyrics en de geoelige flow.
Good Night:is een redelijk nummer maar ik vind Mos Def hier al veel beter dan op Drunk And Hot Girls.Bittersweet Poetry:is een mooie afsluiter van een mooi album van Kanye maar minder dan The College Dropout en My Beautifil Dark Twisted Fantasy,daarom geef ik deze de zelfde score als Last Registration.
Dit was mijn recensie hopelijk heb ik je niet verveeld

Dus wie dit nog niet heeft geluisterd en Kanye West fan is zeker luisteren want dit is een mooie 4.5* waardt.