Howard Jones - Human's Lib (1984)

Pop / Electronic
Label: WEA

1. Conditioning (4:32)
  2. What Is Love? (3:45)
  3. Pearl in the Shell (4:03)
  4. Hide and Seek (5:34)
  5. Hunt the Self (3:42)
  6. New Song (4:15)
  7. Don't Always Look at the Rain (4:13)
  8. Equality (4:26)
  9. Natural (4:25)
  10. Human's Lib (4:03)
  11. China Dance * (3:49)
  12. What Is Love? [Extended Version] * (6:33)
Dat had gekund, maar hij zou voor lege zalen hebben gestaan

avatar van Edwynn
Maar wat zegt dat over de muziek?

avatar van Snakeskin
Nou, wat zegt dat? jij begint over grote zalen.

avatar van Edwynn
Ik heb het woord 'zalen' niet op de tikmasjien gehad vandaag.

avatar van Snakeskin
maar dat is waar een podium staat.

avatar van Edwynn
"Podium" in de figuurlijke zin. Jij haalde aan dat Jones niet groot was en impliceert daarmee dat het kut is. Dat doe je vaker. Prima. Ik vind het juist een alleraardigste plaat, al gaan er één persoon of duizenden hard op. I don't care

avatar van dazzler
Snakeskin schreef:
Dat had gekund, maar hij zou voor lege zalen hebben gestaan

Howard Jones staat vandaag niet voor lege zalen. Hij doet het prima in het 80s nostalgia circuit. Vooral in de States waar hij dankzij het succes van No One Is To Blame een voet aan de grond kreeg. Nick Beggs van Kajagoogoo (nadien actief in het progcircuit aan de zijde van onder meer Steven Wilson) is Howards bassist. Jones heeft net een nieuwe plaat uit met pianostukken. Een bezige bij die What Is Love en Things Can Only Get Better ontgroeid is.