bonothecat schreef:
twijfel twijfel.....vanavond wel naar paradiso of niet..... ik ben niet overtuigd door deze discussie....als het erg goed is.....dan houden mensen zicht toch wel stil...of ben ik te naief
Ja dat is (helaas) een naieve gedachte. Ik vrees meer dat de prijs er debet aan is. Optredens als deze kosten niet zo veel en dus zijn mensen minder fanatiek en hebben ze er geen moeite mee om hun week eens uitgebreid door te nemen. "O ja, het geluid dat de artiesten maken is nu wel erg hard. Geeft niks: lullen wij ook harder. Andere mensen hebben daar last van ? Boeit jou dat, tegenwoordig hebben we toch schijt aan alles".
Een oplossing zou dus zijn om hogere entree prijzen te vragen zodat alleen echte "fans" komen. Maar ja, daar zou ik niet blij mee zijn, want ik ben juist tevreden met het feit dat ik door dit soort aangename prijzen nog eens artiesten live kan ontdekken.
Met andere woorden: hoepel op als je het je niet boeit. Ik ben zelf ook wel eens voortijdig weggegaan omdat me het niet boeide. Maar anderen in hun plezier storen ? Nou nee.