Pete Philly & Perquisite - Mystery Repeats (2007)

Label: Unexpected

12. Balance (4:08)

met GMB

13. Empire (5:11)
  14. High Tide (2:59)
  15. Mystery Repeats (2:48)
  16. Time Flies (4:20)
  17. Womb to Tomb [Live] * (3:52)
  18. Eager [Live] * (4:29)
  19. Lazy [Live] * (1:50)
  20. Relieved [Live] * (2:37)
  21. Q & A [Live] * (4:19)
  22. Fish to Try [Live] * (1:52)
  23. Time Flies [Live] * (5:30)
  24. Empire [Live] * (6:22)
  25. Insomnia [Live] * (5:25)
  26. Freestyle [Live] * (7:23)
  27. Cocksure [Live] * (4:10)
  28. Mystery Repeats [Live] * (13:28)
avatar van Arrie
Is dus een re-release van dit album met als tweede cd het live-album. Hoort dus wel op de site te staan zoals het nu staat.

avatar van Silky & Smooth
Een van de fijnste hip-hopplaten die ik ken en nog wel van eigen bodem. Ik blijf dit een gouden combinatie vinden. De instrumentaties zijn zo lekker warm en jazzy. De stem van Pete Philly hoort daar gewoon op. Positieve, laidback hip-hop. Helemaal lekker voor zonnige dagen als deze!

avatar van KILLERBEE99
Vond dit allemaal niet zo... De beats zijn allemaal oke. De rapper ook wel.... Alleen gaat die stem wel irriteren na een tijdje...

Mystery Repeats vind ik wel goed!

ik begrijp niet waarom iedereen blijf zeuren over de stem van pete philly, ik vind dit een heel goed album, doordat het een soort mix is van hiphop en soul, blijft het me iedere keer weer verassen. als ik een rot dag heb gehad luister ik dit album en ik voel me meteen weer goed. dankzij dit album lijkt hiphop niet dood.

avatar van tnf
tnf
Een aantal jaren na aankoop (wat ergens redelijk vroeg in dit topic was vermeld):

Mooie plaat, in dezelfde prettige, laidback stijl als z'n voorganger, die ik 4,5 had gegeven. Wat voor mezelf het maximale is, wegens '100 % perfect bestaat niet'.

Sommigen zeggen dat deze productioneel/instrumentaal gezien doorontwikkeld is ten opzichte van de vorige. Zóu kunnen.

Toch ontbreekt bij deze een zekere x-factor, iets wat ik belangrijker vind dan technische perfectie, en hetgene waardoor ik z'n voorganger zo enorm veel sterren had gegeven. Het is iets waar ik m'n vinger niet helemaal op kan leggen.

Empire vind ik trouwens het beste, gevolgd door Time flies.

avatar van VforVictor
wat een verschrikkelijke hoes