Taylor Swift - folklore: the long pond studio sessions (2023)

Pop / Folk
Label: Republic

1. The 1 (3:30)
  2. Cardigan (3:59)
  3. The Last Great American Dynasty (3:50)
  4. Exile (4:45)

met Bon Iver

5. My Tears Ricochet (4:15)
  6. Mirrorball (3:28)
  7. Seven (3:28)
  8. August (4:21)
  9. This Is Me Trying (3:15)
  10. Illicit Affairs (3:10)
  11. Invisible String (4:12)
  12. Mad Woman (3:57)
  13. Epiphany (4:49)
  14. Betty (4:54)
  15. Peace (3:54)
  16. Hoax (3:40)
  17. The Lakes (3:31)
  18. The 1 (3:39)
  19. Cardigan (3:50)
  20. The Last Great American Dynasty (3:52)
  21. Exile (4:39)

met Bon Iver

22. My Tears Ricochet (4:55)
  23. Mirrorball (3:57)
  24. Seven (3:28)
  25. August (4:20)
  26. This Is Me Trying (3:29)
  27. Illicit Affairs (3:03)
  28. Invisible String (4:17)
  29. Mad Woman (3:58)
  30. Epiphany (4:34)
  31. Betty (4:50)
  32. Peace (3:34)
  33. Hoax (3:41)
  34. The Lakes (3:19)
avatar van Yield
Voor de liefhebbers van Folklore deze intieme live opname. Is ook op beeld vastgelegd. Heb het concert eenmaal gezien en de kwaliteit is uitstekend, misschien zelfs beter en puurder dan op het studioalbum. Maar dat laatste vergt meer luisterbeurten. Gaat zeker in de bestelling.

Maartenn (crew)
Maar waar te bestellen, Yield?

Maartenn schreef:
Maar waar te bestellen, Yield?
Op de officiële kanalen zie ik nog geen beweging. Gezien haar contractuele verplichtingen met UMG lijkt Platenzaak.nl het meest voor de hand te liggen. Geduld dus nog even, mocht er nieuws zijn kom ik terug.

Maartenn (crew)
Ik lees dat het een Record Store Day release is. Als je hem wil, wordt het dus vroeg voor de deur staan Yield!

avatar van Yield
Een soort drie dolle dagen bij de Beijenkorf gaat dat dus worden, allemaal vechtend om het laatste exemplaar te bemachtigen. Ik ga vast in training.

Yield schreef:

Ik zit zaterdag om 8 uur 'sochtends voor de deur van de platenwinkel op mn camping krukje, en met mn thermoskan koffie. Moet deze hebben!

avatar van meneer
Mooi ! Het studio album is toch wel één van mijn favoriete albums die ik graag op warme, lome dagen draai. De trailer voor de film is uitnodigend. Die ga ik eerst eens bekijken.

Misschien dat het beluisteren van dit album ook eens wat hogere temperaturen gaat opwekken want damn… Waar blijven die warme dagen ??

Kunt deze al downloaden via iTunes, verwacht een mooie release, op gekleurd vinyl??

Mar69 schreef:

Yes, grijs geloof ik. Verder vrij sobere uitgave, geen gatefold, wel met innersleeve.

avatar van Johnny Marr
Meesterwerk.

Johnny Marr schreef:
Meesterwerk.

Absoluut. August en Epiphany zijn hier de prijsbeesten.

avatar van VDB79
Deze LP vandaag nog even opgepikt bij lokale platenboer. Was heel erg exclusief natuurlijk voor RSD
Moet zeggen dat dit wel geweldig klinkt, echt een upgrade ten aanzien van het studio album.

Yield schreef:
Is het je uit eindelijke nog gelukt om een exemplaat te bemachtigen?

avatar van Yield
De gekte rond RSD heb ik aan me voorbij laten gaan. Wrang was het wel, want de maandag er op was ik bij Velvet en maakte ik de bijdehante opmerking dat de voorraad van Swift waarschijnlijk binnen 30 minuten op was. Geeft de beste man aan zondag het laatste exemplaar te hebben verkocht. Jammer wel, want de huidige woekerprijzen ga ik niet aftikken. Qua studioalbums ben ik zowel op vinyl als CD wel helemaal bij.

Maartenn (crew)
Een mede-user heeft in Leeuwarden een exemplaar voor me uit de bak gevist - de hype mag dus gerust lokaal te noemen zijn. In Utrecht stonden er al 4 uren voor winkelopening rijen.

Maar het is wel een pareltje hoor, dus mocht je 'm nog eens tegenkomen, dan raad ik hem alsnog van harte aan.

avatar van Snaaf
Totale perfectie !!! Wàt een plaat

avatar van harm1985
Is CD1 (tracks 1-17) nou het originele studio album?