Vroeger ooit geleend van een schoolmaat. Is me altijd bijgebleven dat er geluiden van walvissen te horen waren. Toch eens op zoek gaan naar dit album... 36 jaar na mijn eerste luisterbeurt
Pas in haar geheel kunnen downloaden (had de plaat vroeger op casettebandje) en de combinatie: Pat Thrall- Steve Winwood- Klaus Schulze en Michael Shrieve is natuurlijk een top(!) bezetting.
Die leggen gewoon een puik stukje muziek op de plaat waarbij ik altijd weer geintrgeerd ben door het herkenbare stemgeluid van Steve Winwood (waar blijft hij met iets nieuws)??
Vandaag de lp aangetroffen op een platenbeurs in nette staat. In 2014 als eens geschreven dat ik op zoek was naar de vinyl uitvoering. Heerlijk om weer eens naar te luisteren. Dat was lang geleden en die prachtige experimentele sound komt weer ouderwets binnen. Tevens de album hoes gewijzigd omdat dit volgens mij de originele hoes is (was) Go Too - Stomu Yamashta's Go,Stomu Yamashta | Songs, Reviews, Credits | AllMusic Wat een giganten doen er mee op dit album he. Top