Taylor Swift - Midnights (2022)

Label: Republic

1. Lavender Haze (3:22)
  2. Maroon (3:38)
  3. Anti-Hero (3:20)
  4. Snow on the Beach (4:16)

met Lana Del Rey

5. You're on Your Own, Kid (3:14)
  6. Midnight Rain (2:54)
  7. Question...? (3:30)
  8. Vigilante Shit (2:44)
  9. Bejeweled (3:14)
  10. Labyrinth (4:07)
  11. Karma (3:24)
  12. Sweet Nothing (3:08)
  13. Mastermind (3:11)
  14. The Great War * (4:00)
  15. Bigger Than the Whole Sky * (3:38)
  16. Paris * (3:16)
  17. High Infidelity * (3:51)
  18. Glitch * (2:28)
  19. Would've, Could've, Should've * (4:20)
  20. Dear Reader * (3:45)
  21. Hits Different * (3:54)
  22. Snow on the Beach * (3:49)

met Lana Del Rey

23. Karma * (3:21)

met Ice Spice

24. You're Losing Me (From the Vault) * (4:37)
Het woord vrouw is ook wel behoorlijk onsexy in het nederlands. Hehe

avatar van Slowgaze
gerre schreef:
Het woord vrouw is ook wel behoorlijk onsexy in het nederlands. Hehe

Geheherre.

Het is me eindelijk gelukt om mijn vooroordelen aan de kant te schuiven. Pop is een uitdaging voor mij. Tenzij de wat alternatievere Billie Eilish misschien. Vraag me nu ook niet een heel album te beluisteren. Maar Bejewelled, Maroon, Snow On The Beach en Lavender scheppen me wel een beeld. En de conclusie is dat het smaakvolle ingekleurde (synth)pop-liedjes zijn. Niet te uitbundig en dat maakt het wat volwassener, past haar goed. Kan me voorstellen dat veel mensen het aangenaam luistervoer vinden. Maar geniaal kom nou..

Dat ze veel verstokte fans heeft,ook hier, werkte altijd wat averechts bij mij. Er zitten hier mensen op musicmeter die doorgaans indie luisteren en dan staat zo'n pop-naam op 1 in hun allertijden-lijstje. Keek ik erg raar van op, maar dat zal aan mij liggen zeker.

avatar van MIAB
Ik vind het maar moeilijk doorkomen. Ik merk wel dat de nummer groeien, maar ook na 3x luisteren voel ik het niet echt. 3*

Lavender Haze (3:22) --- 3,5

avatar van cosmic kid
cosmic kid (moderator)
Berichten verplaatst naar Taylor Swift

avatar van Style.Girl
Een heel leuk aanstekelijk album weer! Het klinkt niet echt als iets vernieuwends helaas, maar meer van wat we al van haar hebben gehoord en dat uiteindelijk toch jammer! Alhoewel staan er een heleboel erg goede popnummers op. Eigenlijk is geen enkel nummer slecht alleen kan ik mij niet zo vinden waarom Lavender Haze zo'n populair nummer is. Dat vind ik dan één van de mindere nummers van het album inclusief bonustracks en dat voor een single!

avatar van Yield
AOTY 2024, dat betekent Grammy nummer 4 in de belangrijkste categorie. Wat een prestatie weer. En nog leuker, een nieuw album is onderweg. Over gekwelde poëten. Ik kan niet wachten, 18 april komt hij uit. 16 songs.

Vreemd dat in plaats van dit Midnights, niet Lana del Rey's Did you know that there's a tunnel under Ocean Blvd de Grammy beste album kreeg. Dat album is toch wel een stukje beter. Zou Taylor Swift het hier stiekem mee eens zijn?

Folklore eerder de Grammy kon ik volgen, maar bij Midnights ben ik het spoor bijster. Zeker het tweede gedeelte van dit album is toch echt wat minder goed.

Ja idd , een Grammy voor deze plaat is godgeklaagd zeg..

avatar van djwutru072
Een Ras-echte swiftie meldt zich bij deze

avatar van djwutru072
Leonidas55 schreef:
Ja idd , een Grammy voor deze plaat is godgeklaagd zeg..

ironisch dat je dit op Valentijnsdag plaatst....