Fleetwood Mac - Alternate Live (2021)

Rock / Pop
Label: Warner

1. Second Hand News (4:11)
  2. The Chain (6:51)
  3. Think About Me (3:15)
  4. What Makes You Think You're the One (4:13)
  5. Gold Dust Woman (7:19)
  6. Brown Eyes (4:26)
  7. The Green Manalishi (With the Two-Pronged Crown) (6:21)
  8. Angel (4:35)
  9. Hold Me (4:13)
  10. Tusk (6:25)
  11. You Make Loving Fun (4:44)
  12. Sisters of the Moon (7:05)
  13. Songbird (3:55)
  14. Blue Letter (4:39)
avatar van Twinpeaks
Leuke extra cd bij de de luxe uitgave van het Live album. Goed dat er niks dubbelt en dat maakt hem boeiend. De bijdragen van Nicks schieten er wel boven uit . De band speelt strak en losjes waar het moet.
Ondanks alles sores hoor je op het podium toch wel een hecht collectief. Ben er blij mee . 4 sterren

avatar van gaucho
Maar niet los verkrijgbaar, toch? Moeten deze tracks dan niet gewoon als bonustracks bij het originele Live-album worden vermeld?

avatar van Twinpeaks
gaucho schreef:

Heb hem inderdaad nog nooit los gezien. Dus wat dat betreft heb je gelijk .

gaucho schreef:

Toch los verkrijgbaar: