Lura schreef:
Helaas was ik Henk Koorn en zijn mannen na de uitstekende albums The More I Laugh, the Hornier Due Gets! en de dubbelcd A Million Planes to Fly uit het oog verloren. Dit Haagse trio ontleende hun groepsnaam ooit aan het NCRV-radioprogramma Los Vast dat in de jaren 80 op Hilversum 3 vanaf een locatie in Nederland werd uitgezonden. Presentator Jan Rietman begon de show altijd met Hallo, gevolgd door de plaatsnaam waar men was.
Ja ja, dat weten we nu wel. Eigenlijk is het een schande dat jij, als gerespecteerd muziekliefhebber, hier pas zo ontzettend laat bij uitkomt. Er liggen al 3 decennia pophistorie achter je. Maar goed, beter laat dan nooit. Ik zou zeggen: ga in retroperspectief alle albums terugluisteren en geef deze mannen de credits die ze verdienen. In mijn ogen is Hallo Venray een icoon binnen de Nederlandse popgeschiedenis. De albums zijn stuk voor stuk meer dan de moeite waard en live is het iedere keer een feest. Tis bijna gênant te noemen dat deze sympathieke gasten eigenlijk zo onder de radar zijn gebleven. Eerlijkheidshalve moet ook gezegd worden dat Henk Koorn & co en commercieel denken ook geen match zijn. Nooit geweest. Henk vond het volgens mij allemaal wel prima zo, en dat is ook wel charmant. Maar de muziek, dat staat wat mij betreft, staat voor kwaliteit. Nu al zin in dit nieuwe album en een live concertje er achteraan!