The Jacksons - Goin' Places (1977)

Soul / Pop
Label: Epic

1. Music's Takin' Over (4:25)
  2. Goin' Places (4:29)
  3. Different Kind of Lady (3:34)
  4. Even Though You're Gone (4:31)
  5. Jump for Joy (4:42)
  6. Heaven Knows I Love You Girl (3:55)
  7. Man of War (3:12)
  8. Do What You Wanna (3:30)
  9. Find Me a Girl (4:34)
Davez
Ik geef geen 3.5 omwille van een draak van een nummer met de naam heaven knows i love you girl. Verder bouwen the jacksons verder op het relatieve succes van de vorige elpee zonder echt een hit te scoren.

Man of war is hier het hoogtepunt.

avatar van rkdev
Do What You Wanna en Goin' Places zijn lekkere nummers, de rest is redelijk. Het was niet meer dan een vingeroefening voor de 2 geweldige opvolgers.

Super vrolijke plaat!

Different kind of lady, Do what you wanna, Jump for joy, Music's takin' over (favoriete nummer door de wijze waarop Michael het zingt) en Going places vind ik allemaal erg leuke en vrolijke nummers.

Dan zal ik deze er weer eens bijpakken

rkdev schreef:
Dan zal ik deze er weer eens bijpakken

Ben benieuwd wat je er van vindt

avatar van rkdev
Moet zeggen dat het geheel me nog steeds niet echt geweldig kan bekoren, maar 2,5* was te weinig.
Music's Takin' Over, Different Kind of Lady en Jump for Joy zijn inderdaad ook goed. 3* dus.

allemaal goede composities en een prachtige vocale prestatie van Michael doorheen het hele album dus zeker een aanrader

Lacoste
Niet de beste plaat van The Jacksons, maar voor mij persoonlijk toch nog een hele lekkere plaat om eens op te zetten! Ook een must have voor The Jackson fan natuurlijk, maar dat zijn ze allemaal eigenlijk! Overbodige zin dus, maar laat hem toch staan!

4***

avatar van Minneapolis
Ondergewaardeerde plaat. Of "overlooked".
Na Destiny is dit mijn favoriete Jacksons plaat. Ik word hier heel vrolijk van.
Alleen jammer van "Heaven knows i love you girl".

avatar van lennon
Ik vind dit album eigenlijk best lekker! Een hoop funky nummers!

Different Kind of Lady deed me aan de isley brothers denken.. komt dat door de titel, of is het een cover?

lennon schreef:
nee, het nummer is door de band zelf geschreven.