The Jackson 5 - Maybe Tomorrow (1971)

Soul
Label: Motown

1. Maybe Tomorrow (4:42)
  2. She's Good (3:01)
  3. Never Can Say Goodbye (2:59)
  4. The Wall (3:04)
  5. Petals (2:37)
  6. 16 Candles (2:47)
  7. (We've Got) Blue Skies (3:23)
  8. My Little Baby (2:59)
  9. It's Great to Be Here (3:01)
  10. Honey Chile (2:48)
  11. I Will Find a Way (2:57)
  12. I'm So Happy * (2:45)
Never Can Say Goodbye is een van mijn J5 favorieten.
Maybe tomorrow vind ik niet heel sterk gezongen.

Lacoste
Ben ik niet met de Mijnheer hierboven mij eens! Maybe Tomorrow 1 van de beste J5 tracks, en geweldig gezongen! Maarja smaken verschillen!

Ik hou van de J5

4***

avatar van lennon
Een iets te zoetsappig album.

Uiteraard staan er wel betere tracks op, maar vooral de bijdragen waar Michael weinig to niks van zich laat horen zijn slap. Bijvoorbeeld She's Good.

Honey Chile is dan wel weer een lekker nummer, maar het intro met een kleine Michael die met een Zuidelijk accent praat vind ik dan weer wat lachwekkend. Ach, het gaat vast om de sfeer van de song, maar grappig is 't wel.
Het gaat niet door de ondergrens als geheel album, maar het hangt er net boven..

Mooie hoes, dat wel.