Miles Davis Quintet & John Coltrane - Live in den Haag (2005)

Jazz
Label: Lone Hill Jazz

1. So What (17:37)
  2. Around Midnight (5:48)
  3. On Green Dolphin Street (12:53)
  4. Walkin' (9:09)
  5. The Theme (0:49)
  6. So What * (8:50)
  7. Max Is Making Wax * (3:15)
  8. It Never Entered My Mind * (2:56)
  9. Tune Up * (4:23)
  10. Walkin * (5:21)
Kingsnake
Vreemd dat deze niet onder Davis zelf staat ondergebracht.

John Coltrane zát immers het Miles Davis Quintet van '55

avatar van Choconas
Bij dit album snap ik het verschijningsjaar 1955 niet. De oudste opnamen op het album stammen weliswaar uit 1955 (de "bonustracks" Max Is Making Wax en It Never Entered My Mind), maar het concert waar dit album naar vernoemd is, vond pas in 1960 in het Kurhaus plaats. Verder is dit album als zodanig niet eerder uitgebracht dan 2005/2006 (Discogs en Allmusic zijn het hier niet over eens).

Soledad
Toevoegers zijn mensen en mensen maken fouten. Waarom dien je niet gewoon een correctie in?

avatar van Choconas
Nou ja, ik wilde eigenlijk eerst vaststellen dat het inderdaad om een fout ging, dat ik niet zelf iets over het hoofd zag. Maar goed, ik neem je suggestie ter harte en zal een correctie indienen!