R.E.M. - Singles Collection (1991)

Alternatieve titel: Collectors' Edition

Label: Warner Bros.

1. Losing My Religion (4:29)
  2. Stand [Live] (3:21)
  3. Turn You Inside-Out [Live] (4:23)
  4. World Leader Pretend [Live] (4:24)
  5. Radio Song (4:15)
  6. You Are the Everything [Live] (4:43)
  7. Orange Crush [Live] (4:03)
  8. Belong [Live] (4:47)
  9. Shiny Happy People (3:45)
  10. I Remember California [Live] (5:42)
  11. Get Up [Live] (3:15)
  12. Pop Song '89 [Live] (3:30)
  13. Near Wild Heaven (3:18)
  14. Tom's Diner [Live] (2:04)
  15. Low [Live] (4:59)
  16. Endgame [Live] (3:28)
avatar van vigil
De omdoos heb ik niet, wel de losse delen. Uitgebracht in jewelcases met leuk bonus live materiaal. Unplugged zoals eigenlijk al het live materiaal wat beschikbaar is vanuit 1991 (want geen echte live concerten).

avatar van johan de witt
Klopt, Tom's Diner is erg leuk ook

avatar van luigifort
Waarom de omdoos niet dan?

avatar van vigil
Je kreeg/kocht m bij een bepaald deel (Shiny gok ik) en daar zat dus 1 deel in daarna kon je de andere delen toevoegen zodra je die kocht.

De box kon je ook later als geheel kopen. Maar ik kocht ze dus los. Sommige ook pas jaren later hoor op een platenbeurs ofzo

avatar van luigifort
U2 deed ook zoiets vaags met hun Stay single. Een digipack format en een cd maxisingle format. Kon je de cd maxi in de digipack erbij doen, want daar was dan ruimte voor. Alsof je dat ook echt deed en dan de jewelcase met artwork weggooide ofzo

avatar van vigil
Ja, dat was zo rond 92 tot 96 echt een dingetje. Meerdere cdsingles van het zelfde nummer uitbrengen, wel uiteraard met exclusieve bonustracks of remixes. 2 weken er tussen laten zitten zodat ze wat langer hoog in de charts zouden staan.