Makthaverskan - För Allting (2021)

Zweden
Label: Run for Cover

1. (-) (1:32)
  2. This Time (4:10)
  3. Tomorrow (5:28)
  4. Lova (4:21)
  5. All I've Ever Wanted to Say (3:21)
  6. Ten Days (3:43)
  11. För Allting (5:00)
  12. Maktologen (5:03)
avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Hee tof, heel lang geleden dat ik hier iets nieuws van hoorde

avatar van johan de witt
Erg goed album, doet niet onder voor hun tweede.

avatar van voskat
Vind hem eigenlijk een beetje tegenvallen na de derde, maar ik gooi This Time, Closer, Tomorrow en Maktologen wel vaak op m'n spotify.

avatar van Gretz
Komende zondag gratis te zien in de Popcentrale in Dordrecht! Op hun allereerste serieuze EU tour

avatar van Gretz
Gisteren dan eindelijk Makthaverskan live gezien in de Rotonde (Botanique). Het concert maakt deel uit van hun allereerste fatsoenlijke EU tour. Erg tof concert van een nog steeds zwaar ondergewaardeerde band! (imo een van de beste Zweedse bands ooit, en de fijnste post-punkers mét frontzangeres). En dan hebben ze Asleep (hun grootste banger) gewoon niet gespeeld ) Live is Maja's stem net zo indrukwekkend als plaat. Meer dan 50 mensen publiek waren er zeker niet in een lang niet gevulde Rotonde, dus qua publieksbeleving had je niet het idee bij een post-punk concert te zijn. Maar dat was niet erg, met zoveel goede nummers die vlekkeloos gespeeld werden! Hopelijk mogen ze met 3 fantastische platen op zak nu eindelijk ook eens wat festivals in de buurt aandoen. Een Best Kept Secret loopt bijvoorbeeld al 9 jaar te slapen

avatar van Dim
Dim
Wat luistert dit toch lekker weg, fijne toegankelijke new wave-light.

avatar van blur8
Next stops: LofD Rotterdam:
Dondg 20 okt. PERRON 18:10
Vrijdag 21 okt. Doelen 21:50

avatar van Gretz
Ik ben erbij, waarschijnlijk beide avonden!