Riverside - Riverside Demo (2002)

geen stemmen

Polen
Rock / Metal
Uitgebracht in eigen beheer

1. Out Myself (3:38)
  2. The Same River (10:05)
  3. Reality Dream (5:36)
  4. Reality Dream II (4:41)
  5. The Piece Reflecting the Mental State of One of the Members of Our Band (3:06)
  6. Untitled? (4:07)
  7. The Curtain Falls (6:43)
Mssr Renard
Ik ben benieuwd wie deze release heeft en hem gaat beoordelen. Het is wel bijster interessant dat ook demo's op MusicMeter mogen. We wachten het geduldig af.

avatar van ProgMetal
En timing??? Uitgebracht in 2003 en in oplage van slechts 300 ( bron Riverside - Riverside - riversideband.pl ). Lijkt mij redelijk onmogelijk te bemachtigen dus iemand heeft misschien “opgeruimd” en kwam pareltje tegen?

avatar van Papartis
Ik heb ooit, jaren geleden, de volledige discografie in MP3 van Riverside gedownload waarin deze demo ook zat (met andere EP's e.d.)
Ik heb ze lang geleden aangemeld. Maar nu (opeens) zijn ze goedgekeurd.

Wat wel prima is vind ik.

Mssr Renard
Die gouden oude tijd dat je hele discografieen van bands kon downloaden. Ik mis die tijd niet. Dat was pas overkill.

Ik vind overigens alles wat ik ken van Riverside als demo klinken. Dus een echte demo hoef ik niet zo snel van ze te horen.