Genesis - The Last Domino? (2021)

Rock / Pop
Label: Virgin

1. Duke's End (2:07)
  2. Turn It On Again (3:51)
  3. Mama (6:50)
  4. Land of Confusion (4:45)
  5. Home by the Sea (5:07)
  6. Second Home by the Sea (6:06)
  7. Fading Lights (10:18)
  8. The Cinema Show (10:48)
  9. Afterglow (4:12)
  10. Hold on My Heart (4:37)
  11. Jesus He Knows Me (4:13)
  12. That's All (4:24)
  13. The Lamb Lies Down on Broadway (4:53)
  14. In Too Deep (5:05)
  15. Follow You Follow Me (4:00)
  16. Duchess (6:37)
  17. No Son of Mine (6:39)
  18. Firth of Fifth (9:30)
  19. I Know What I Like (4:08)
  20. Domino Medley (10:44)
  21. Throwing It All Away (3:49)
  22. Tonight, Tonight, Tonight (8:51)
  23. Invisible Touch (3:28)
  24. I Can't Dance (3:59)
  25. Dancing with the Moonlight Knight (8:00)
  26. Carpet Crawlers (5:14)
  27. Abacab (4:12)
0,5
vigil schreef:
21 maart, Ziggo Amsterdam!

Heb ze in 1978 en daarna nog tweemaal gezien ( o.m. in de Groenoordhallen in Leiden en Ahoy). Helaas waren Gabriel en Hackett er al uit, maar het waren toen toch top concerten.
Daar houd ik het bij....

avatar van vigil
Ik zie het ene na het andere berichtje voorbij komen maar het is overigens geen verplichting om je af te melden hoor

marcello schreef:
verzamelaar alleen maar gemaakt om wat meer aandacht te krijgen op spotify ?
als er wereldwijd meer dan 10.000 cd's van worden gekocht zou ik het al heel wat vinden

avatar van chevy93
marcello schreef:
verzamelaar alleen maar gemaakt om wat meer aandacht te krijgen op spotify ?
Nou, bij mij is dat gelukt. Ik ben geen groot kenner van de verzamelaars van Genesis, maar als ik er zo snel doorheen klik focussen de meeste verzamelaars zich óf op de beginperiode, óf op de latere (grotere) hits. Of ze zijn vrij beperkt qua omvang. Ik moet zeggen dat ik deze verzamelaar misschien wel de interessantste vind. Met een fijne mix tussen het vroege en late materiaal van ze.

Wel opvallend dat zo'n twee derde van Selling England erop staat, maar dan weer weinig tot niets van Foxtrot, A Trick of the Tail en Nursery Cryme