De derde release van de Fare Thee Well tour (de andere twee zijn
The Best of Fare Thee Well en
Fare Thee Well: July 5th 2015) en meteen ook de duurste set van deze 3 releases. The Complete Box Set was enkel maar in een numbered edition van 20.000 stuks (in 12CD/7Blu-Ray en 12CD/7DVD formaat) te bestellen via de officiële Grateful Dead site en is vandaag de dag volledig uit stock. Het is in ieder geval wel de meest complete set van de shows maar het bevat enkel en alleen maar de 3 Chicago shows van juli 2015. Er werden ook nog 2 shows in juni gespeeld, maar daar is (op geen enkele release trouwens) iets van terug te vinden. Vooral voer voor de echte die-hards die zelfs optredens na de dood van Jerry Garcia in huis willen hebben. Het interessante is wel dat je hier de Circles Around the Sun interludes krijgt. Neal Casal (gitaar), Adam MacDougall (keyboards), Dan Horne (bas) en Mark Levy (drums) werden door Justin Kreutzmann - zoon van Grateful Dead-drummer Billy Kreutzmann en verantwoordelijk voor het filmen van de shows - gevraagd om muziek te maken die gespeeld kon worden tijdens de intermissions zodat het publiek in de groove bleef. Het leek een eenmalig project te worden maar na een aparte release (
Circles Around the Sun - Interludes for the Dead) zijn ze begin maart 2020 toch ook met een 3e album op de proppen gekomen. Met mijn July 5th 2015 set ben ik echter al meer dan tevreden. Het blijft wennen aan de stem van Anastasio en zelfs die release draai ik helemaal niet zoveel als mijn andere Grateful Dead CDs. Laat staan dat ik dan deze boxset zou aanschaffen.