Top 2000: The 90's (2020)

Rock / Pop

21. Robbie Williams - Let Me Entertain You
  22. Faithless - Insomnia
  23. Ronan Keating - When You Say Nothing at All
  24. R.E.M. - Find the River
Eind november / begin december 2020 is er een leuke en goede serie uitgekomen van de Top 2000 per decennium op gekleurd dubbel vinyl. Voor mij zijn die van de jaren '60 en deze van de jaren '70 favoriet. Daar staan echt veel (erg) goede nummers op. Daarna komt deze uit de jaren '90. Aan de binnenkant van de gatefoldhoes staan alle single hoezen afgebeeld en het is geperst op zwaar vinyl en klinkt prima.

Mijn favoriete songs van Top 2000: The 90's zijn die van Iggy Pop, Crowded House, Manic Street Preachers, Lenny Kravitz, The Cranberries, Portishead, Oasis, Nick Cave, K's Choice, Soundgarden, Paul Weller, Faithless en R.E.M. Flink wat echt goede nummers dus en de rest varieert van best aardig tot goed. Daarmee vind ik ook deze 90's editie de moeite zeker waard.