Grateful Dead - Vintage Dead (1970)

1 stem

Label: Sunflower

1. I Know You Rider (4:25)
  2. It Hurts Me Too (4:17)
  3. It's All Over Now, Baby Blue (4:50)
  4. Dancing in the Street (7:55)
  5. In the Midnight Hour (18:23)
avatar van Ducoz
Deel 1 of 2 van een show, samen met de LP Hisotric Dead.

avatar van metalfist
Ongeveer correct maar niet helemaal Ducoz Even een shameless plug van mijn langere review van deze show die ik op 12 december 2020 schreef: 1966/09/16 Avalon Ballroom, San Francisco, CA, USA voor iets meer achtergrond maar Stealin’ en The Same Thing (beide te vinden op Historic Dead) zijn van een - volgens mij - onbekende show. Sowieso moet je de tracklist door elkaar halen om aan de juiste setlist te geraken (zie setlist in de andere review) maar naar het schijnt hebben ze op de LPs ook nog eens applaus toegevoegd.

Ik heb zelf de volledige show via archive.org binnengehaald maar heb nog geen zin gehad om te vergelijken met mijn versie van Historic Dead. Naar Vintage Dead ben ik nog altijd op zoek voor een goed prijsje, ik kom altijd alleen maar Historic tegen in de platenwinkels..

avatar van Ducoz
In Amsterdam kwam ik deze wel vaak tegen maar kocht ik die niet omdat ik altijd dacht dat het een budget compilatie was.. nu zie ik hem weinig meer.