Significant Point - Into the Storm (2021)

1 stem

Japan
Label: Dying Victims

1. Attacker (3:47)
  2. Heavy Attack (3:30)
  3. You've Got the Power (4:06)
  4. Riders Under the Sun (4:34)
  5. Night of the Axe (3:29)
  6. Run for Your Life (4:00)
  7. Into the Storm (5:23)
  8. Deathrider (4:23)
  9. Danger Zone (4:27)
  10. Running Alone (6:17)
avatar van wizard
Speed metal uit Japan. Into The Storm had zo uit de jaren '80 kunnen komen, inclusief over-de-top zang. Ik vind het erg lekker, vooral als het gaspedaal ingedrukt blijft.

avatar van crosskip
Ohja! Deze had ik na de enthousiaste recensie van AngryMetalGuy ook tussen mijn updates gezet, maar vervolgens weer helemaal vergeten. Erg tof plaatje inderdaad! De invloeden liggen er uiteraard dik bovenop, maar zolang ze gewoon toffe nummers schrijven, vind ik het best hoor. De zang vliegt hier en daar ook wel uit de bocht, maar dat heeft ook wel z'n charme. Gaat op repeat!

avatar van wizard
​Hoewel Into The Storm niet een album is gebleken dat ik dagelijks of wekelijks luister, blijft het een aanstekelijk plaatje. Tot de rand toe gevuld met hoogcalorische speedmetal. De zang is op het randje, en onverstaanbaar (ben er nog steeds niet uit of er in het Engels of Japans wordt gezongen), maar dat mag de pret niet drukken.