Troost je, het zou (na 27 augustus) eerst 5 November worden. Het nieuwe album met Crazy Horse zou ook nog dit jaar moeten verschijnen.
Maar Young is nogal eigenwijs. In plaats van dat hij eerst CD + digitaal uitbrengt en daarna pas Vinyl, staat hij er op om alles in één keer uit te brengen en gezien het feit dat de vinyl productie de vraag niet kan bijhouden betekent dat dus vette vertragingen, zo hadden Young Shakespeare en Rust Bucket al in 2020 uit moeten komen en is er nog geen zicht op de overige 5 delen van de bootleg series.
Ik ga deze sowieso kopen, de vraag is echter of alle 6 de delen in een mooie box komen of dat alles apart uitkomt. Wil geen dingen dubbel kopen.
Pre-order is nu live via Neil's site, vanaf morgen start de 'brede' presale:
Ik zou trouwens willen adviseren niet bij Neil's eigen shop te bestellen, tenzij het een exclusieve release is, aangezien de verzending vanuit de UK 7 euro is én je kans hebt op import heffing / BTW.
Dan wordt je 2xCD van 23 euro of 2xLP van 28 euro wel héél erg duur.