Lekker bluesalbum van Walter Trout, die toch al heel wat jaren en albums op de teller heeft staan ondertussen. Het vakmanschap én de liefde voor de muziek zijn duidelijk terug te horen op deze plaat, die net geen uur in beslag neemt. Mijn favoriete nummers zijn de lekkere opener annex titeltrack, en het ontroerende All Out of Tears, met ergens in het midden een werkelijk fantastische gitaarsolo.
Trout lijkt het nog lang niet beu te zijn, maar het album bevat ook wel wat maatschappijkritiek. En zie ik op de albumcover dat de muurklok vijf voor twaalf aangeeft? Dat lijkt me natuurlijk ook niet toevallig, al kan het ook verwijzen naar zijn eigen leven, want in 2014 kampte hij met leverfalen, en heeft zijn leven aan een zijden draadje gehangen tot er dan toch een levertransplantatie kon worden uitgevoerd. Het enige waar je in het leven zeker van bent, is dat het eindigt met de dood. Laten we het dan in de tussentijd maar zoveel mogelijk koesteren. In de teksten, zoals van het lekker lome The Sun Is Going Down zijn ook wel wat verwijzingen naar de Tijd en diens onverzettelijke, compromisloze karakter terug te vinden.
3,5 sterren