Bananarama - The Very Best Of (2001)

Label: WEA

1. Venus (3:39)
  2. Love In the First Degree (3:28)
  3. Robert De Niro's Waiting (3:30)
  4. Na Na Hey Hey (Kiss Him Goodbye) (3:24)
  5. Really Saying Something (2:41)
  6. Cruel Summer (3:29)
  7. Shy Boy (3:12)
  8. I Want You Back (3:46)
  9. Nathan Jones (3:18)
  10. I Heard a Rumour (3:25)
  11. More, More, More (3:06)
  12. Only Your Love (3:59)
  13. I Can't Help It (3:28)
  14. Love, Truth and Honesty (3:25)
  15. It Ain't What You Do (2:47)
  16. Rough Justice (3:37)
  17. Last Thing On My Mind (3:33)
  18. Long Train Running (3:29)
  19. Preacher Man (3:14)
  20. Movin' On (4:35)
  21. Help (2:57)
  22. Venus / Heard a Rumour / Love In the First Degree [Tempus Fugit Mix] (6:26)
avatar van LucM
Ik kocht dit album voor een prikje vanwege het nummer "It Ain't What You Do" dat ik fantastisch vind vanwege het unieke ritme en percussie. De overige nummers zijn best aardige lichtvoetige, wel gladde (typisch jaren '80) popdeuntjes zoals "Robert De Niro's Waiting", "Cruel Summer" en "Rough Justice". Na de overstap naar het producerstrio Stock-Aitken-Waterman vind ik het wat minder hoewel ik moet toegeven dat ik de Beatles-cover "Help" wel leuk vind. "Last Thing On My Mind" was een grote hit in de versie van Steps, maar die van Bananarama vind ik iets beter.

avatar van Madjack71
Voegt niet echt iets toe aan de eerdere uitvoering van hun greatest hits.

avatar van BeatHoven
Enkele nummers hierop hebben voor mij onsterfelijkheid in de popmuziek verdiend. Maar degelijke, catchy liedjes schrijven is een talent. Je hebt het of je hebt het niet. En Bananarama valt daarbij na enige tijd door de mand. Net zoals andere groepen met een houdbaarheidsdatum op. Daarom is deze compilatie best oké, maar meer niet. Een leuk album met een paar aanstekelijke deuntjes.