New Young Pony Club - Fantastic Playroom (2007)

Rock / Dance
Label: Modular

1. Get Lucky (4:19)
  2. Hiding on the Staircase (4:07)
  3. Ice Cream (4:03)
  4. The Bomb (4:13)
  5. Jerk Me (4:29)
  6. The Get Go (3:12)
  7. Talking Talking (3:31)
  8. Grey (3:43)
  9. Fan (3:35)
  10. Tight Fit (3:55)
  11. Descend * (4:57)
Electro_
Langverwacht debuut, wat in de hoek ligt van bands als Cansei de Ser Sexy en andere dance/rock-acts. Hij schijnt al lang gelekt te zijn, ik heb er eerlijk gezegd nog niks van gehoord. Ben erg benieuwd!

avatar van Zwammer
Nice, nice.. ik ga hem zo luisteren. Ik ben benieuwd, ook al ken ik bijna alle nummers al

avatar van Zwammer
Wat een geweldig nummer is The Get Go toch. Ultieme chill nummer

avatar van Agony
szesus... Dat Ice Cream nummer.. wat een dramatische slechte crap zeg!

hehe
ice cream
zalig

avatar van Nickstbo
Fantastische plaat vooral hiding on the staircase.
Albumcover is wel anders en veel knapper in de winkels

avatar van Nickstbo
ik vind eerlijk The Bomb een slecht nummer ,de rest is heel goed met Hiding On The Starcaise , Ice Cream en The Get Go als paradapaardjes (of zoiets )

yoeridedeygere
Doet me heel erg denken aan Cansei de Ser Sexy

avatar van yeahyeahyeah
Een gezellig plaatje met een paar leuke singles. Inderdaad een beetje a la CSS, maar dan met wat minder scherpe randjes. Het had allemaal wel ietsje smeriger gemogen wat mij betreft. Tracks als Get Lucky, The Bomb en The Get Go luisteren lekker weg, dus ik geef een 3,5.

Een gezellig plaatje, dat dekt de lading inderdaad wel. Het zijn allemaal lekkere liedjes, maar het had allemaal wat voller, wat rauwer en wat smeriger gemogen. Bij vlagen klinkt het een beetje als een carbon copy van The Rapture. Toch nog een krappe 3,5, omdat het lekker wegluistert en fijne associaties oproept.

vind dit bandje wel leuker dan CSS.
het is net iets meer new wave ala the human leageu.

Ice Cream, geweldig Als de rest van dit album net zo leuk is als deze, dan móét ik 'm gewoon hebben.

Gooi je ramen maar open en begin aan je grote lente-schoonmaak: zoiets..... alleen is het nu herfst
Beetje zeurstemmetje, dat dan weer wel (zo lekker 'gespeeld' verveeld jaren '80: jengel jengel, mam mag ik een snoepje).
En toen had ik een vrolijk plaatje gehoord waar ik een zeer kleine 3* voor over heb.
Overigens wel dat foeilelijke hoesje wat er stond vervangen door de juiste.

avatar van Antie
Had toch wel iets meer van dit album verwacht als ik er zoveel
media aandacht van hoorde.
Is totaal geen slecht album maar echt vernieuwend is dit nu
ook niet echt.
Dit is een album dat enkele jaren te laat uit is gekomen.
Had beter gepast in het electro-clash tijdperk.
Want als we eerlijk zijn merk je de invloeden.

Toch een 3,5 sterren omdat als tussendoortje wel smaakt.
Maar dan niet teveel want dit is geen groeiplaat
"Just easy listening"

Hé: the Tom Tom Club meets Blondie, en dat in 2007!
Lekker cd'tje hoor. Hele aardige rockrap:

avatar van Antie
Rockrap??? nog niet eerder gehoord en vergelijk het niet echt met
"New Young Pony Club ".
Maar vind het wel funny

Wel aardig, maar ik vind dat het overal tussen zit. Het is niet echt rock, niet echt pop en ook niet echt electro. Beetje jammer

avatar van welostcontrol
Fantastic Playroom is een érg goed (lees: super) album, die wel degelijk blijft hangen. Hoogtepunten vind ik Tight Fit, Get Lucky en Hiding on a Staircase. Helaas zaten er ook 2 mindere nummers bij; The Get Go en The Bomb. Deze 2 nummers konden mij niet boeien. Verder is dit album echt een toppertje, meer kan ik er niet over zeggen!

JustaRascal
Freekje schreef:

Dan is deze wel wat voor jou: http://www.youtube.com/watch?v=xnQS7tpPNbQ Erg vet.

Een alleraardigst album dat niet echt ergens in uitspringt, maar verder wel gewoon leuke muziek biedt.