Dit zijn 7 CD's waar van er ruim 5 wel de moeite waard zijn .
CD 1 Burn (1) -Stormbringer (15) ,deze opnamen zijn van 24-5-1994 (Kawasaki) en zijn uitgebracht onder de titel Burning Japan Live en een beetje liefhebber heeft dit allang in de kast staan dus hier heb je dus geen reet aan.
Dit concert is voortreffelijk evenals de geluidskwaliteit (dit is geen bootleg) dat dan weer wel.
CD 2 Burn (16)- I Got Ypur Number (28) ,Kopenhagen 25-10-1994 , dit is duidelijk minder dan CD 1 maar deze opnamen waren mij niet bekend dus daarom welkom.
CD 3 Stormbringer (29)-Burn (32) Buenos Aires 13-12-2003 , deze 4 nummers uit Argentinië zijn zeker het beluisteren waard .
Ook CD 3 Coast To Coast (33)-You Keep On Moving (40) Sydney 17-6-2006 ,ook deze geluiden zijn allang officieel uitgebracht onder de titel Live In Australia op CD en DVD dit voegt dus ook niks toe en is ook niet Compleet .
CD 4 & 5 Stormbringer (41)- Burn (51) Rio De Janeiro 28-10-2007, deze opnamen komen van een bootleg film en mogen zeker gehoord worden.
Naast Glenn Hughes ook een hoofdrol voor gitarist JJ Marsh die levert hier met name in Mistreated vakwerk af.
CD 6 & 7 Muscle And Blood (52)- Burn (65) Verviers 16-10-2010 , ook deze opnamen zijn de moeite waard en een nummer als Sail Away staat nou ook weer niet overal op .
Van deze box hadden ze CD1 en CD 3 (gedeeltelijk) wel weg mogen laten , de overige opnamen zijn wel de moeite waard . (in de studio opgepoetst)