Deep Purple - Deep Purple (1977)

1 stem

Label: Amiga

1. Lady Double Dealer (3:19)
  2. Smoke on the Water [Live] (7:25)
  3. Stormbringer (4:03)
  4. Speed King (5:48)
  5. Rat Bat Blue (5:25)
  6. Woman from Tokyo (5:50)
  7. Anyone's Daughter (4:39)
  8. Hold On (5:05)
avatar van B.Robertson
LP voor de Duitse Democratische Republiek waar een aantal opvallende keuzes opstaan, alleen jammer dat Hold On de afsluiter is. Misschien sta ik wel alleen in mijn aversie jegens dat nummer. Die A-kant is best nog wel heftig. Mooi die afwisseling tussen Mark II en III. Rat Bat Blue herbergt één van de beste Jon Lord solo's en Anyone's Daughter laat een andere kant van Deep Purple horen. Leuk album voor de verzamelaar.

avatar van Karma_To_Burn
Verzamelaars kunnen best leuk zijn en helemaal als ze opvallende keuzes maken zoals hier wordt gedaan, 1 nadeel is wel dat ik dit nu weer best graag op vinyl wil hebben. ?

avatar van B.Robertson
Op een platenbeurs heb je nog goede kans zoiets te vinden. Gelukkig verzamel ik geen Deep Purple compilaties op CD, dan was het einde zoek. Alhoewel die A Fire in the Sky uit 2017 mijn interesse wel heeft.