Altijd fijn om nieuwe gezichten te zien bij Grateful Dead albums
viking1! De Grateful Dead catalogus is inderdaad gigantisch groot en zo mondjesmaat wordt die hier op de site wel verder aangevuld, harm1985 heeft een tijd geleden een serieuze inhaalbeweging gedaan met de Dave's Picks reeks die nu volledig op de site staat.
Shrine Exposition Hall, Los Angeles, CA 11/10/1967 is inderdaad enkel maar op LP uitgebracht (althans toch volgens deaddisc, wat zowat mijn go to site is voor officiële releases) maar mag dus zeker op de site! Ziet er ook wel een fijne tracklist uit dus ik ga er binnenkort maar eens achteraan gaan. Jammer genoeg zijn er ook heel veel onofficiële releases (die soms wel erg degelijk zijn) die niet op de site mogen. Live In Stanford, CA '88 is er daar eentje van. Ik heb er al een aantal (en een deel die gewoon nooit zijn uitgebracht) besproken op
Metalfist goes truckin’: een ode aan de Grateful Dead moest je interesse hebben wat een aantal van mijn favoriete shows zijn. Ik ben nog niet klaar met reviewen maar eventjes een kleine pauze wegens tijdsgebrek.
Check zeker ook
Grateful Dead : Free Music : Free Audio : Free Download, Borrow and Streaming : Internet Archive voor meer Grateful Dead dan je ooit zal kunnen luisteren