Danny Brown - uknowhatimsayin¿ (2019)

Label: Warp

1. Change Up (2:41)
  2. Theme Song (2:46)
  3. Dirty Laundry (3:04)
  4. 3 Tearz (3:56)

met Run the Jewels

5. Belly of the Beast (2:34)

met Obongjayar

6. Savage Nomad (3:28)
  7. Best Life (2:33)
  8. Uknowhatimsayin¿ (2:55)

met Obongjayar

9. Negro Spiritual (2:44)

met JPEGMAFIA

10. Shine (3:18)

met Blood Orange

11. Combat (3:38)
avatar van Johnny Marr
Ja, dit is een toppertje hoor. Pure klasse weer van dhr. Brown.

avatar van GarnalenPeller
Mijn favoriete Danny Brown EP .
In eerste instantie mistte ik de wildere uitspattingen, maar uiteindelijk ben ik erg blij met het constant hoge niveau en de cohesie. Hierdoor luistert het een stuk lekkerder weg dan Atrocity Exhibition. Zonder Obongjayar's storende hooks en met drie meer tracks van hetzelfde niveau zou deze plaat in 4.5 * territorium komen. Favoriete tracks: Theme Song, Savage Nomad, Combat. Mindere tracks: Change Up, Uknowhatimsayin¿.

avatar van JayM
GarnalenPeller schreef:
Mijn favoriete Danny Brown EP
Haha en in het Kanye-universum is dit een dubbel disc extended LP ?

avatar van Kos
Kos
Ben zelf niet zo'n fan van Danny Brown maar zo'n track als Dirty Laundry is inderdaad uitstekend.

avatar van -SprayIt-
De beats en productie zijn wel echt nextlevel, wat een sfeertje zeg. Ik digg zijn stem nog steeds niet helemaal, maar dit is wel het beste wat ik van heb gehoord. Maar die beats, zo goed.

avatar van Nr.4
Wat de persoon boven mij zegt ja. Stemgeluid ga ik nooit helemaal van genieten, maar dit vind ik een zeer toffe plaat. Mooi dat Q-Tip zich er tegenaan is gaan bemoeien.

avatar van D-Clutch

avatar van Silky & Smooth

Ennnn... dankjewel

avatar van D-Clutch
Silky & Smooth schreef:

Ennnn... dankjewel

Geen probleem natuurlijk, can't be unheard.

Check ook Mac Miller & Action Bronson - Red Dot Music, mooie Alchemist beat. 'Het was die Nederlander'.

avatar van Silky & Smooth
D-Clutch schreef:

Geen probleem natuurlijk, can't be unheard.

Laat dat net één van mijn favoriete Mac Miller tracks zijn, dus nee.

avatar van Osiris Apis
Theme Song met een Hollandsch sampletje. Hetiszostil.

Was mij ook geeneens opgevallen...
In de track Your Old Droog - Bangladesh zit ook een sample van een Nederlandse track.
Your Old Droog - Packs (2017) - MusicMeter.nl

avatar van shaadiq haynes
Osiris Apis schreef:
Was mij ook geeneens opgevallen...
Your Old Droog - Packs (2017) - MusicMeter.nl

'Bangladesh' samplet Sigurd Cochius' 'Indianenmars', 'Theme Song' doet hetzelfde met Josine van Dalsum's 'Het Is Zo Stil': Het Is Zo Stil - Josine Van Dalsum (1975) - YouTube

avatar van Slowgaze
Beetje jammer van die hoempapa van '3 Tearz'. Hoe heeft El-P trouwens zo'n saaie rapper kunnen worden?