Little Brother - May the Lord Watch (2019)

Label: Imagine Nation

1. The Feel (2:42)
  2. A Word from the President (0:57)
  3. Everything (3:41)
  4. Right on Time (3:15)
  5. Black Magic (Make It Better) (2:33)
  6. Life After Blackface (0:39)
  7. Goodmorning Sunshine (4:00)
  8. Dyana Change My Life (0:37)
  9. What I Came For (3:00)
  10. Inside the Producer’s Studio (1:03)
  11. Sittin Alone (3:13)
  12. Picture This (3:54)
  13. Niggas Hollering (0:49)
  14. All in a Day (3:49)
  15. Work Through Me (2:56)
avatar van Timo710
En dan misschien wel hun beste album droppen.

Goud.

avatar van 'rens.
Heerlijk album dit!

avatar van Silky & Smooth
Echt genieten dit!

avatar van Flipm0de
Een heerlijke verassing! Zelfs zonder de 9th Wonder producties heeft dit album toch echt de typische Little Brother sound van hun eerdere werk.

avatar van Timo710
Er komen heel veel dingen samen op deze plaat, Dit is zeker big pooh zijn sterkste little brother plaat.
Productioneel is dit ook echt de perfecte evolutie van little brother waar de sound van the foreign exchange samenkomt met de 9th wonder sound. Beter dan puur 9th wonder beats wat mij betreft.

avatar van -marco-
Jaaaaaa, er word toch nog goede hiphop gemaakt anno 2019

avatar van 'rens.
-marco- schreef:
Jaaaaaa, er word toch nog goede hiphop gemaakt anno 2019

Benny the Butcher, Bandana, nieuwe Nas... er zijn nog wel erg leuke dingen langsgekomen

avatar van Frank West
Ik was niet bekend met Little Brother, maar dit nieuwe album heeft me aardig omver geblazen. Ga zeker The Minstrel Show checken.

avatar van Nr.4
Met de nodige vertraging maar eindelijk binnen. Mooie uitgave (tof boekje, alle lyrics erbij) van een van de betere hiphopplaten van vorig jaar die ik bij een gebrek aan fysieke release al weer was vergeten. Nu lekker van genieten.