Tim Akkerman & the Ivy League - Lions Don’t Cry (2019)

Label: Suburban

1. Lions Don't Cry (4:14)
  2. Underestimate (4:11)
  8. Run (3:07)
  9. Last Stop (4:37)
  10. Wash Away (6:05)
ard
Zeer persoonlijk album van deze sympathieke ex-zanger van Direct. Na een turbulente periode in zijn leven schrijft en zingt hij zijn hard uit. Goede, mooie en pakkende nummers. Luister eens naar Guilt dat hij zingt voor zijn 3 kinderen, ontroerend! De afsluiter moet de pijn wegwassen, ik hoop het voor je Tim, leeuwen huilen niet, dus.....
Ook een dikke pluim voor zijn begeleidingsband, klinkt allemaal “af”!!

avatar van Zwaagje
Hier ga ik even voor zitten...

avatar van Zwaagje
Zwaagje schreef:
Hier ga ik even voor zitten...

Het album inmiddels twee keer gehoord en daar zal het wel bij blijven. Niet omdat het een slechte plaat is, maar voor mij niet helemaal geschikt. Goede zanger en prima band, maar het is allemaal te voorspelbaar en standaard rock. Ik "voel er niets bij". Zit verder prima in elkaar en als het je smaak is dan is het een prima album. 3.5* voor het vakmanschap.

avatar van Rumour
Floor Jansen - Winner | Beste Zangers 2019 - YouTube

Voor zijn rolstoelgebonden broer. Door Floor. Mooi.

ard
ard schreef:
Zeer persoonlijk album van deze sympathieke ex-zanger van Direct. Na een turbulente periode in zijn leven schrijft en zingt hij zijn hart uit. Goede, mooie en pakkende nummers. Luister eens naar Guilt dat hij zingt voor zijn 3 kinderen, ontroerend! De afsluiter moet de pijn wegwassen, ik hoop het voor je Tim, leeuwen huilen niet, dus.....
Ook een dikke pluim voor zijn begeleidingsband, klinkt allemaal “af”!!

avatar van pureshores
Underestimate vandaag voor het eerst gehoord, klonk toch wel zeer lekker, vleugje Kings Of Leon Only by the night periode.
Misschien toch de rest maar eens checken

avatar van jailhouserocker1
Leuke plaat, goed gezongen, goede band. Men heeft wel heel goed naar Springsteen geluisterd, maar daar is niets mis mee.